Yahşihan halkı sağlık için pedalladı

Yahşihan halkı sağlık için pedalladı

Yahşihan ilçe halkının sporu sevmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirebilmesi amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ adı altında bisiklet sürüş etkinliği gerçekleştirildi.

Yahşihan Belediyesi, ilçede sağlıklı nesillerin yetişmesi ve aile bireylerinin sporu sevmesi amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganı adı altında yüzlerce kişi bisikletlerin pedallarını çevirdi. Aynı zamanda etkinlik kapsamında 3 dönem üst üste, toplam 6 takdir belgesi alıp Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne başvuru yapan öğrencilere de ücretsiz bisiklet hediye edildi. Yahşihan ilçesinde Hacıbey Mahallesi’nde bulunan Spor Lisesi önünde başlayan sürüş etkinliği Yahşihan Merkezde sona erdi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın 3 dönem üst üste, toplam 6 takdir belgesi alan öğrencileri ödüllendirdiği etkinliğe Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına Turgay Sarıaydın’da katıldı. Düzenlenen etkinlikte baskılı tişört, sapka ve kaskta dağıtıldı. 5 kilometrelik bir alanda düzenlenen halk sürüşünde belirli alanlarda da ikramlar sunuldu.

 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi, aile bireylerinin sporu sevmesi amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganıyla düzenlemiş olduğumuz bisiklet halk sürüşü etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 3 dönem üst üste, toplam 6 Takdir Belgesi alıp bisiklet almaya hak kazanan gençlerimizi de ayrıca kutluyorum. Sevgili gençler; sizden istediğimiz ders çalışmanızı engelleyen tabletlerinizden, telefonlarınızdan olabildiğince uzak durmanızdır. Derslerinize sarılın, çok çalışın ve başarılı olun. Bırakın başarılarınızı ödüllendirmek, yüzlerinizdeki gülümsemeye bir nebze bile sebep olmak bizlere kalsın. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız