Yahşihan giderek gelişiyor

Yahşihan giderek gelişiyor

Vali Ali Kolat, Kırıkkale'nin en önemli ilçelerinden birisi olan Yahşihan'ın gelişmesinin Kırıkkale için önemli olduğunu söyledi. Kolat, üniversiteyle gelişen ilçenin önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.

İLÇENİN GELİŞİMİ ÖNEMLİ
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Vali Ali Kolat, Yahşihan’da ki gelişimin devam etmesi gerektiğini, kamu ve özel yatırımlarla ilçenin daha da gelişeceğini kaydetti. Kolat, Kırıkkale’nin en önemli ilçelerinden birisi olan Yahşihan’ın gelişmesinin Kırıkkale için önemli olduğunu söyledi. Kolat, üniversiteyle gelişen ilçenin önemli yatırımlar yapıldığını belirtti.

15 BİN NÜFUSA YAKLAŞTIK
Yahşihan’ın geliştiğini ve değiştiğini belirten Sungur, ilçelerinin giderek geliştiğini ve en hızlı gelişen ilçe olduklarını söyledi.
İlçe’nin nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Sungur, 9 bin nüfusla aldıklarını şu an nüfusun 15 bine yaklaştığını ifade etti.
Nüfusun artmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Sungur, Kırıkkale’de nüfusu artan tek ilçe olduklarını, bunun da çok önemli ve çok büyük bir başarı olduğunu bildirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ