Yahşihan Gençlik Merkezinden Mavi kapak seferberliği

Yahşihan Gençlik Merkezinden Mavi kapak seferberliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gönüllülük Kulübü projesi kapsamında Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri tarafından faaliyetler devam ediyor.

Proje kapsamında Yahşihan Gençlik Merkezi üyeleri mavi kapakları toplayarak engelli bireylere ve geri dönüşüme destek oldular. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yürütülen “Gönüllülük” projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri, proje kapsamında faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün Yahşihan Gençlik Merkezi üyeleri, engelli bireylere ve geri dönüşüme destek olmak amacıyla işletmelerden mavi kapaklar topladılar. Toplanılan mavi kapaklar ile ortopedik engellilerin kullandıkları araçların alınması için destek olmayı amaçladıkları belirtilirken aynı zamanda doğaya katkı sunulduğunun altı çizildi. 

Yürütülen projelerin toplumsal olarak önemli olduğuna belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Gençlik Merkezlerinin bu projelerde her zaman yer alacağını ifade etti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız