Yahşihan gazileri unutmadı

Yahşihan gazileri unutmadı

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Yahşihan Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat Özen, bağımsızlığın temsilcisi olan şehit ve gazilerin unutulmayacağını söyledi.

"GAZİLERİMİZE" ŞİİRİ BEĞENİ TOPLADI

19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı kapsamında düzenlenen törende Atatürk Anıtına çelenklerin sunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra çelenk sunum töreni sona erdi. Yahşihan Cumhuriyet Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencilerinden Dursun Can Karakuş?un okumuş olduğu GAZİLERİMİZE adlı şiiri kutlama töreninde bulunanlar tarafından büyük bir beğeni topladı.

GAZİLER GÜNÜNÜN ÖNEMİ

Törene Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat Özen, İlçe Garnizon Komutan V. Mühendis Binbaşı Ayşegül Culha, Belediye Başkan V.Osman Uluyurt, Muharip Gaziler, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat Özen yaptığı açıklamada, ?Türkiye gazileri 19 Eylül 1983 tarihinde "Türkiye Muharip Gazileri Derneği" altında bütünleşmişlerdir.19 Eylül aynı zamanda Atatürk?e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle, yurdumuzda her yıl 19 Eylül "Gaziler Günü" olarak kutlanmaktadır? dedi.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ