Yahşihan dezenfekte ediliyor

Yahşihan dezenfekte ediliyor

HALKA AÇIK YERLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yahşihan dezenfekte ediliyor

Yahşihan’da okullar ve camiler yeni tip korona virüse karşı dezenfekte ediliyor.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla, geçtiğimiz günlerde ülkemiz sınırları içerisinde görülen yeni tip korona virüs salgınına karşı önlemler alındı. Yahşihan’da bulunan okullar ve camilerde dezenfektan işlemi uygulatan Türkyılmaz, yarından itibaren duraklar ve halk otobüslerinin de dezenfekte edileceğini söyledi.

Türkyılmaz, “Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile beraber bize gelen talimatlar doğrultusunda, ilçemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde dezenfektan çalışmalarını gerçekleştirdik. Ayrıca Sayın Müftümüzle beraber camilerimiz ve ilçemizde bulunan alışveriş merkezindeki ortak kullanım alanlarının temizlenmesi için çevre müdürümüze gerekli talimatları verdik.”

“Okullarımız ve camilerimiz temizlendi. Yarından itibaren duraklar ve halk otobüslerimiz temizlenecek. Halkımızın bire bir temas ettiği alanlarda temizleme işlemleri yapıldı. İlerleyen günlerde halkımıza korona virüsle ilgili bilgi içeren broşürleri dağıtacağız. İlçe Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğümüzle beraber okuldaki çocuklara korona virüsle ilgili gerekli broşürleri hazırlattırıyoruz. Çocuklarımıza, korunma yönleri, hijyen kuralları, evde bakım ve temizlikle ilgili detaylı bilgileri de vereceğiz” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ