Yahşihan da durmak yok

Yahşihan da  durmak yok

İLÇEDE YAZ SEZONU HUMMALI BİR ÇALIŞMA TEMPOSUNDA GEÇİYOR

Yahşihan Belediyesi 2022 yılı yaz çalışma programını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bayraktepe ve Yenişehir Mahallesinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken, ekipler Cumhuriyet Caddesinde New Jersey döşemesi gerçekleştirdi.

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Yahşihan ilçesinin daha yaşanılabilir hale gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Yahşihan Belediyesi, ilçenin her noktasında çalışma sergiliyor. Yoğun çalışmalarla adeta şantiye alanını andıran Yahşihan ilçesinde belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri birçok noktada çalışma sergiliyor. Bir taraftan asfaltlama çalışması gerçekleştiren ekipler diğer taraftan kaldırım ve bordür döşemesi gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri Cumhuriyet Caddesinde New Jersey döşemesi gerçekleştirirken, çalışma vatandaşların takdirini topluyor.

 

ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ

Gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz “İlçemizde çalışmalarımız son hız devam etmektedir. Belediyemiz ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesinde New Jersey döşemesi gerçekleştirildi. Bir taraftan Bayraktepe de Çevre Temizliği gerçekleştiren ekiplerimiz diğer taraftan aynı mahallemizde Asfalt Kesimi çalışması yapıyor. Yenişehir mahallemizde Kaldırım Döşemesi ve Yenişehir TOKİ Yolu Kaldırım Bordür Döşemesini tamamlıyoruz. Her şey daha güzel bir Yahşihan için. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı