YAHŞİHAN BELEDİYESİ'NDEN HOŞ GELDİN İKRAMI

YAHŞİHAN BELEDİYESİ

Yahşihan Belediyesi 2023-2024 akademik yılının başlaması nedeniyle her yıl gerçekleştirdiği hoş geldin çorbası dağıtımını bu sene de gerçekleştirdi.

Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan yurtların önüne konumlandırdığı Müge Anlı ve Yahşihan Belediyesi Mobil Aşevi aracıyla yeni dönem kayıtları için ilçeye gelen öğrenci ve ailelerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Akademik yılın başlamasıyla çorba ikramlarına tekrar başlayacağını duyuran Yahşihan Belediyesi günün erken saatlerinden itibaren yerleşme ve kayıt telaşına giren eileler ve öğrencilere yaptığı bu hizmetle takdirleri topladı. Hizmetten memnun kalan aileler : “ Bu koşturma içerisinde yemek yemeyi bile unutmuştuk. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz ama bir o kadar da çocuklarımızdan ayrılacağımız için tedirginiz. Bugün belediyenin bu hizmeti bizi gerçekten sevindirdi. Öğrendik ki başkanımızın bu şekilde birçok hizmeti varmış, özellikle de sınav haftalarında sabah çorba dağıtıyormuş, bu haber içimizi ferahlattı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.” Şeklinde söylemlerde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız