Yahşihan Belediyesi POMEM sınavına katılacak adaylar için ücretsiz hazırlık kursu düzenleyecek

Yahşihan Belediyesi POMEM sınavına katılacak adaylar için ücretsiz hazırlık kursu düzenleyecek

Yahşihan Belediyesi tarafından ücretsiz kurs imkânı sunuldu. Katılımcılar her bölüme özel olarak hazırlanmış parkurlarla programlı ve profesyonel bir çalışma ortamında sınavlara hazırlanıyor.

Yahşihan'da spora ve sporcuya yönelik çalışmalarını sürdüren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, polislik  fiziki yeterlilik parkurlarına hazırlanan gençlere de ücretsiz kurs imkânı sağlıyor. Yahşihan ilçesine bağlı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda alanında uzman eğitmenler tarafından verilen POMEM kurslarında, gençlere programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuluyor.

10'u kadın olmak üzere 36 adayın eğitim aldığını ifade eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "İlçemizde ikamet eden 36 gencimizin POMEM eğitimi için ilk derslerindeyiz. 10 hanımefendi, 26'da erkek öğrencimiz var. Ücretsiz bir şekilde Polis Meslek Yüksek Okulu eğitimlerine destek vermek amacıyla bugün antrenmanda beraberiz. Sevgili gençlerin böyle bir eskiliğin olduğunun farkına vardık. Bizde belediye olarak olarak böyle bir eğitimi başlattık. Buradan emeği geçen hocalarıma teşekkür ediyorum. Sevgili gençlere teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir katılım. İlçemizde ikamet eden gencin burada buluşması da önemli. 22 Aralık'ta sınavları var. İnşallah sınavlarda da bizde çalışan gençlerin yüzde 100 başarılı olması dileğiyle dualarımızı eksik etmiyoruz. Eğitimlerinde de başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız