Yahşihan Belediyesi işçileri sevindirdi

Yahşihan Belediyesi işçileri sevindirdi

TÜRKİYE'DE EN YÜKSEK İŞÇİ ZAMMI...

Yahşihan Belediyesi işçileri sevindirdi

Yahşihan Belediyesi, işçilerin maaşlarına yüzde 14,5 zam yaparak, yeni yılda çalışanlarını sevindirdi. Ayrıca belediye, üniversiteye giden çocuğu olan işçiye 500 TL, ilkokul ya da liseye giden çocuğu olan işçiye de 200 TL ek ödeme zammı yaptı.

Yahşihan Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında belediye bünyesinde çalışan işçilerin alacağı zam konusunda anlaşma sağlandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile Belediye İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Mustafa Akbaş sözleşmeyi imzaladı. Yapılan anlaşma sonrası Türkyılmaz, sözleşmedeki maddelerini açıkladı. Belediye işçilerinin yüzde 14,5 oranında zam alacaklarını ve bu oranın Türkiye'nin en yüksek zam oranı olduğunu belirten Türkyılmaz, şunları kaydetti:

"İki yıllığına ve 12 arkadaşımızla sözleşmeyi imzaladık. Yevmiyeler 200 lira oldu, yemek parası da ekledik. Çalışanların üniversiteye giden çocukları varsa çocuk başı 500 lira, ilkokul, ortaokul ya da liseye giden çocukları varsa 200 lira ek zam yaptık. Ramazan Bayramında 2 yevmiye, Kurban Bayramında 4 yevmiye vereceğiz. Sosyal haklarını da takip edeceğiz, izin paralarını da vereceğiz. Bu oran Türkiye genelinde en yüksek rakamdır."



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı