Yahşihan Belediyesi, her yana dezenfektan yerleştirdi

Yahşihan Belediyesi, her yana dezenfektan yerleştirdi

YAHŞİHAN BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLÇENİN DÖRT BİR YANINA EL DEZENFEKTAN STANTLARI YERLEŞTİRDİ.

Yahşihan Belediyesi, her yana dezenfektan yerleştirdi

Yahşihan Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin dört bir yanına el dezenfektan stantları yerleştirdi.

Koronavirüs salgını şiddetini giderek artırırken, ülkemizde vatandaşlar ve devlet kuruluşları birçok önlem alıyor. Daha önce Koronavirüse karşı birçok önlem alan Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan toplu kullanım alanlarına dezenfektan stantları yerleştirdi.

İlçe genelinde Yahşihan Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yahşihan Belediye Binası, Yahşihan Merkez PTT Önü, Yenişehir Sağlık Ocağı, Yahşihan Sağlık Ocağı, Yeşil Vadi İrtibat Bürosu ve Pazar Yeri Alanı, Hacıbey TOKİ 3+1 Site Girişi, Mega City-Acar Gold, Safir Kale Ara Cadde, Acar Vizyon-Yaren, Asude Park-Aydın Çopur Parkı Girişi, Yenişehir Mahallesi Işıklar Durağı, Kırıkkale Üniversitesi Kampüsü B Kapısı Durağı, YURTKUR Caddesi Durağı, İtfaiye Durak, Yeşil Vadi Durak, Yenişehir ATM’ler, Yenişehir Camii Önü, Jandarma Önü, Seyrantepe İrtibat Bürosu, İl Özel İdaresi önüne yerleştirilen dezenfektanlar vatandaşın kullanımına sunuldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Dünyamızı saran Koronavirüs tehdidi git gide büyüyor. Yahşihan Belediyesi olarak bu konuda elimizden geldiğince hassas davranıyor ve tedbirleri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyoruz. İlçemiz sınırları içerisinde toplu kullanım alanlarına dezenfektan standı konularak Koronavirüse karşı el hijyeni sağlıyoruz. Tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz” ifadelerini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü