Yahşihan, AK Parti gündeminde

Yahşihan, AK Parti gündeminde

Ak Parti İl yönetimi tarafından yapılan ilçe danışma meclisi istişare toplantılarının son durağı Yahşihan ilçesi oldu. Toplantıda Yahşihan'ın sorunları ve yatırımları masaya yatırıldı.

AK PARTİ İLÇE DİVAN MECLİSİ İSTİŞARE TOPLANTILARI SONA ERDİ.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri tarafından yürütülen İlçe danışma meclisi istişare toplantılarının son durağı Yahşihan oldu. Yahşihan Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, Yerel Yönetimler Başkanı Cesur Cebeci, İdari İşler Başkanı Mustafa Kaplan, Seçim İşleri Başkanı Anıl Böke, Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Ceylan, Emin Bekeç, Sabahattin Kayır, Mehmet Özkan, Can Ahmet Eroğlu, Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek ve çok sayıda partili katıldı.  

KAPI KAPI GEZMEK GEREKİR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek ilçe Divan toplantısı hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Demirdirek’ten sonra söz alan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sungur, ‘Bu yapılan ilçe divan meclisi istişare toplantıları aile toplantısıdır. Önümüzde bir genel seçim var. Bu seçimde de Kırıkkale’de 3-0 yapmak istiyoruz. Bunun için herkesin kapı kapı gezip çalışması gerekiyor. Bu seçim önceki seçimlere nazaran biraz daha zor geçecek bunun bilincinde olmamız gerekir ve herkes kendisi adaymış gibi çalışması gerekir’ dedi.

SUNGUR PROJELERİNİ ANLATTI

Sungur, ‘Kırıkkale’de kendi yağıyla kavrulan ender belediyelerden biriyiz. Belediyemizde 150 işçi, 45 memur ve 16 kadrolu personelimizle hizmet veriyoruz ve hiçbir personelimize maaş borcumuz yok. Yahşihan’a yakışır modern bir camii projemiz var mayıs ayında temellerini atacağız. Kadın ve çocuk açık cezaevi projemiz var, yer tahsisi yapıldı. Bedesten yolu üzerinde eski taş ocağının olduğu yere yapmayı planlıyoruz. Yapılacak cezaevi ilçemize büyük anlamda ekonomik katkı sağlayacaktır. İlçemizde özellikle okullarda toplantı salonu eksikliği var. Tüm okullara ayrı ayrı toplantı salonu yapma şansımız yok ama genel olarak eksikliklerimizi giderecek bir toplantı salonu yapacağız’ dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı