YAHŞİHAN 1 PUANA RAZI OLDU

YAHŞİHAN 1 PUANA RAZI OLDU

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grupta mücadele eden temsilcimiz Yahşihanspor, 16.haftada Ankara Adliyespor deplasmanına çıktı. İlk yarıyı 2-0 geride bitiren Yahşihanspor 2. yarıda dirilişe geçerek maçı 3-3 bitirdi. İki tarafta maçtan 1?er puanla ayrıldı.

İLK YARI MAĞLUP BİTİRDİK AMA

Yenimahalle Hasan Doğan Stadyum?nda oynan karşılaşma saat 13.30?da başladı. İlk dakikalarında orta sahada üstünlüğü ele geçirmeye çalışan Ankara Adliyespor, 15. dakikada 1?0, 21. dakikada da 2-0?ı yakalayarak üstün bir oyun sergiledi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında her iki takım da bu skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı bu skorla kapandı.

 

SON DAKİKA DA YIKILDIK

İkinci yarıya daha etkili başlayan Yahşihanspor, art arda 2 gol birden bularak durumu 2-2?ye getirdi. 49. ve 50. dakika da gollerini kaydeden Yahşihanspor, ilerleyen dakikalar için rahat bir nefes aldı. Bu dakikalardan sonra üstünlüğü eline alan Yahşihanspor 70. dakika da bir gol daha bularak, 3?2 öne geçti. Daha sonra bitiş düdüğünü bekleyen Yahşihanspor, bitime 2 dakika kala kalesinde golü gördü. 3-3. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç da bu skorla sona erdi.

 

GRUPTA OYNANAN DİĞER MAÇLAR;

Zonguldakspor evinde Sincan Belediyespor`la 3-3 berabere kaldı. Pursaklar Çelik-iş Ormanspor`la 1-1 berabere kaldı. Geredespor Fatihspor`u 3-1 yenerken, geçen hafta Bartınspor`dan 1 puanı kapan Kilimli Belediyespor, ilk yarısı 1-0 Akyurt Belediyespor`un üstünlüğüyle kapanan ve ikinci yarısı gecikmeli başlayan olaylı maçta rakibini 3-1 yendi. Eskişehir Demirspor Bartınspor?u kendi evinde 3?2 mağlup etti. Yahşihanspor önümüzdeki hafta, son haftalarda formu düşen Pursaklar Belediyespor?u konuk edecek.

 

16.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Ankara Adliyespor 3-3 Yahşihanspor

Eskişehir Demirspor 3-2 Bartınspor

Geredespor 3-1 Kırşehir Fatihspor

Kilimli Belediyespor 3-1 Akyurt Belediyespor

Pursaklar Belediyespor 1-1 Çelik-İş Ormanspor

Zonguldakspor 3-3 Sincan Belediyespor

 

17.HAFTA (27.02.2011)

Akyurt Belediyespor v Eskişehir Demirspor

Bartınspor v Geredespor

Çelik-İş Ormanspor v Kilimli Belediyespor

Kırşehir Fatihspor v Zonguldakspor

Sincan Belediyespor v Ankara Adliyespor

Yahşihanspor v Pursaklar Belediyespor

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ