Yahşihan teşkilatından büyük başarı

Yahşihan teşkilatından büyük başarı

AK PARTİ YAHŞİHAN İLÇE TEŞKİLATI ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

AK PARTİ YAHŞİHAN İLÇE TEŞKİLATI ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Yahşihan teşkilatından büyük başarı

AK Parti Yahşihan İlçe Teşkilatı, önemli bir başarıya imza attı. AK Parti Genel Merkezi, başarılı çalışmalarından dolayı Yahşihan İlçe Teşkilatını Şubat ayı içinde 99.47 puanla ilçeler arasında birinci teşkilat olarak ilan etti.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, "Önemli olan birinci olmak değil, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Hedefimiz geldiğimiz bu noktadan hiç aşağı düşmemektir" dedi. AK Parti Yahşihan İlçe Teşkilatı, göreve atandığı dört ay gibi kısa bir sürede, önemli bir siyasi çalışmaya imza atarak, Şubat Ayı içinde ilçeler arasında birinci sıraya yükseldi. Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında bu başarıyı yönetim kurulu üyeleri ile paylaşan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol," Sizlerin de bildiği gibi henüz 4 ayı yeni aşmış bir teşkilatız. Daha önce teşkilatımızın Ak Parti Genel Merkezi´ndeki puanı çok düşük seviyelerde, hatta hiç yok gibiydi.? 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

?Ancak görevin bizlere verilmesi ile hep beraber gece gündüz çalışarak teşkilatımızı önemli bir yere getirdik. Genel Merkezimiz bizlerin her salı günü yaptığı yönetim kurulu toplantılarımızı, üye kayıt çalışmalarımızı, kamu ve sivil kuruluşlara yaptığımız ziyaretleri sürekli takip etmektedir. Bu değerlendirmeler ışığında teşkilat olarak 99,47 puanla genel merkezimiz tarafından ilçeler arasında birinci ilçe seçildik? dedi. Önemli olanın birinci olmak değil, bulunduğu noktayı korumak, hatta daha üst seviyeye çıkmak olarak değerlendiren Başkan Şenol, teşkilat olarak referandum çalışmalarına da hazır olduklarını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız