Yahşihan kaymakamı hiç boş durmuyor

Yahşihan kaymakamı hiç boş durmuyor

KAYMAKAMLIĞA BAĞLI BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

Yahşihan kaymakamı hiç boş durmuyor

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen Irmak Aile Sağlığı Merkezi ve Irmak Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özen aynı gün Ankara karayolunda denetim yapan jandarma ekibini de denetledi.

IRMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ZİYARET

Kaymakam Özen, Irmak Aile Sağlığı Merkezi Dr. Şengül Akyüz Pehlivanlı´dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Özen ziyaret ve incelemeler kapsamında vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden etkin ve verimli bir şekilde faydalanabilmesi için gereken hizmetlerin özverili ve yeterli bir şekilde verilmesi için büyük bir gayret ve çabanın gösterilmesi gerektiğini belirtti. Ziyarette Yahşihan İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın ve Irmak Köy Muhtarı Mustafa Çakır da hazır bulundu.

IRMAK JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞI ZİYARET

Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen daha sonra beraberinde Kaymakam Refiki Oltan Bayraktar ile Irmak Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özen Irmak Jandarma Karakol Komutanlığına ait denetleme defterini imzaladı ve karakolun sorumlu olduğu alan ile ilgili genel asayiş durumu hakkında karakol komutanından bilgi aldı. Karakol binasının fiziki şartlarını ve kullanılan araç gereçler ile ilgili bilgi aldıktan sonra görevli rütbeli personel ve askerler ile bir süre sohbet etti.

JANDARMA EKİPLERİNE YERİNDE ZİYARET

Buradaki incelemelerinin ardından Kırıkkale Ankara Karayolu üzerinde önleme araması yapan Jandarma ekiplerini ziyaret etti. Ekiplere kendilerinden bir istekleri olup olmadığını soran Kaymakam A. Ferhat Özen yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Rıdvan Aksoy´dan bilgiler aldı.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü