Yahşihan EVET diyecek

Yahşihan EVET diyecek

HALKIMIZ GELECEĞİNİ OYLAYACAK

Yahşihan EVET diyecek

Yahşihan belediye Başkanı Ahmet Sungur, referandumda ilçelerinde evet oyunun ağırlık kazanacağını ve en yüksek Evet oyu çıkaran ilçeler arasında yer alacaklarını tahmin ettiğini söyledi.

HALKIMIZ GELECEĞİNİ OYLAYACAK

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, belediye personeli ile bir araya gelerek referandum çalışmaları hakkında bilgiler verdi, yaklaşan referandum öncesi açıklamalarda bulundu. Referandumda Türkiye ortalamasının üstünde bir evet oyu çıkacağını belirten Sungur, bu konuda bütün teşkilatın çalışma yaptığını ve gece gündüz çalışıldığını söyledi. Ülkenin refahı ve gelişimin artması için referandumdan evet çıkması gerektiğini belirten Sungur, Türkiye´nin en önemli seçimlerden birini yaşadığını iddia etti.

VESAYET ODAKLARI ORTADAN KALKACAK

Yeni anayasa değişikliği ile güçlü bir yürütme ve güçlü bir hükümet sisteminin olacağını kaydeden Sungur, ?Bu bizlere huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak. Hep birlikte vesayet odaklarını ortadan kaldıracağız. Halkın yüzde 50+1 oyunu alan güçlü yürütme ve güçlü hükümet ortaya çıkacağı için inşallah bundan sonrada vesayet odakları da hiçbir şekilde ortaya çıkmayacak? şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜYLE KAZANACAĞIZ

Yapmış oldukları toplantılar ve görüştüğü kişiler doğrultusunda önemli bir şekilde evet çıkacağını düşündüğünü ifade eden Sungur, ?Görüştüğüm insanlardan anladığım kadarıyla yüzde 60 ila 70 civarında evet çıkacağı kanaatindeyim. Bazı kafası karışık vatandaşlarımız var. Onlara anlatmamız gerekiyor.?

EVET DEMESİNİ İSTİYORUZ

?Biz vatandaşımıza ne için evet demesi gerektiğini anlatıyoruz anlatmaya da devam edeceğiz. Kararı vatandaşımız verecek. Biz kimseyi zorlamıyoruz. Halkımızın kendi kararıyla ile evet demesini istiyoruz. Kırıkkale´de güzel bir oy bekliyoruz. Biz devletin bekası için bir varoluş savaşı için evet denilmesini istiyoruz. 15 Temmuz´da meydanlarda rövanşı alamayanlar şimdi sandıkta rövanş almaya çalışıyor ama bizi inşallah halkımızın teveccühü ile kazanacağız.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı