Yağmurlu havada bir damla su çok görülüyor

Yağmurlu havada bir damla su çok görülüyor

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI BİLDİK SİTEMLİ !!!

BELEDİYELERİN YARDIM KONUSUNDA AÇIK BİR ŞEKİLDE AYIRT EDİLDİĞİNİ İFADE EDEN SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BİLDİK SİTEM DOLU AÇIKLAMALARDA BULUNDU.  

Yağmurlu havada bir damla su çok görülüyor

11 belediye içerisinde Ak Partili olmayan tek belediye olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Bildik, bu yüzden açık bir şekilde ayırt edildiklerini söyledi. Bildik, ?Halkımız bizden hizmet bekliyor. Kendi belediyelerine bol bol veriyorlar, diğer tarafa vermiyorlar. Biz ne hak ediyorsak onu verin. Biz sizden fazla para istemiyoruz. Hakkımızı istiyoruz? diyerek sitem etti. 

HER AYA EKSİLERLE BAŞLIYORUZ

Sulakyurt Belediyesi´nin kamuoyunda borçsuz bir belediye olarak görüldüğünü, bunun büyük bir yanılgı olduğunu kaydeden Bildik, ?Her ne kadar millet bizi borçsuz görse de İller Bankası´na, SGK´ya, Maliye´ye çok yoğun bir borcu olan belediyeyiz. Sulakyurt Belediyesi´ni 7 trilyon borçla teslim aldık. Bize gelen gelirden taahhütlü kesilen paralar var. Her ay eksi 5´le başlıyoruz. Fakat belediye gelirlerini artıya çevirip ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz? dedi. 

ÖNCE ?GELİN´ DEDİLER, SONRA İPTAL ETTİLER

Bildik şöyle devam etti: ?Bize iktidardan yağmurlu havada su yok. Suyu bırakın damlasını bile görmedik. Seçimden önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan aradılar.  ?Çöp arabanız hazır, gelin ve DMO´dan aracınızı alın´ dediler. Biz buradan ekibimizle aracı alamaya gittik. Bize orada, ?Başkanım kusura bakmayın sizinki iptal oldu´ dediler. Maalesef bizim yüzümüze gülüyorlar, arkamızdan kuyumuzu kazıyorlar.?

TEK DAMLA YARDIM ALAMADIK

?Sulakyurt Türkiye Cumhuriyeti´nin Kırıkkale İli´nin bir ilçesidir. Bizler de Müslüman Türk evladıyız. Görüşümüz farklı olabilir. Herkes AKP´li olsaydı mücadelenin bir anlamı kalmazdı. Geçen yıl afetten dolayı ilçemizde çok sıkıntılar yaşadık. Sulakyurt, Balışeyh ve Bahşılı´da afet oldu. Balışeyh ve Bahşılı afetten dolayı paralarını aldılar. Yağmur damlası olmadığı halde Keskin bile 5 milyon lira yardım aldı. Biz Sulakyurt olarak yardım alamadık.?

KENDİLERİNE BOL BOL VERİYORLAR

?Artık bıçak kemiğe dayandı? diyerek sözlerine devam eden Bildik, ?Çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Her aya eksilerde başlayan bir belediyeyiz. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Kendi belediyelerine bol bol veriyorlar, diğer tarafa vermiyorlar. Biz ne hak ediyorsak onu verin. Biz sizden fazla para istemiyoruz., hakkımızı istiyoruz. ?MHP´li Belediye Başkanı yanımızda uzun oturdu, bir terbiyesizliğini gördüm´ diyemezler. İlçeme gelirler, bana selam vermezler. Ben Belediye Başkanı olarak ?İlçemize hoş geldiniz´ derim. Hepsine saygıda kusur etmiyorum? diye konuştu.

ARAÇ FİLOSUNU ÖZTÜRK SAYESİNDE GENİŞLETTİK

Borçlu belediye olmalarına rağmen araç filolarını genişlettiklerini dile getiren Bildik, ?MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk´ten Allah bin kere razı olsun. Onun kurduğu bağlantılar ile araç filomuzu genişlettik. Herkes elinden geleni bizim için yapıyor. Etimesgut Belediyesi´nden kepçe ve silindir, Alanya Belediyesi´nden damperli kamyon, Osmaniye Kadirli Belediyesi´nden cenaze aracı, Polatlı Belediyesi´nden 4X4 pikabı hibe olarak aldık. Araç filomuzu genişletmeye devam edeceğiz? dedi.

RAMAZAN GELENEKLERİNİ SÜRDÜRÜYORUZ

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda her gün ilçede iftar yemeği vereceklerini dile getiren Bildik, ?400 kişilik iftar çadırlarımız kuruldu, çadırlarımıza gelemeyenlere sefer tasları ile evlere yemekleri ulaştırılıyor. İhtiyaç sahiplerine, yaşlılarımıza, çocuğu olmayan insanlarımıza yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Ramazan ayında etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Köylerimiz ile bir araya gelerek iftar yapacağız? dedi.

ASA ÇEŞMESİ RESTORE EDİLDİ

Kayadere mevkiinde bulunan tarihi çeşmenin restorasyonunun yapıldığını söyleyen Bildik, ?O bölgemize kamelya ve barbekü koyarak daha da güzelleştirdik. Ayrıca tarihi Asa Çeşmesi var. Kaynağı hiçbir zaman bulunamadı. Zamanın da Şeyh Şamil Hz. ziyarete gelen bir şeyh yere vurarak yerden suyu çıkarmış. Bu çeşmemize biz asa suyu diyoruz. Her derde devalı ve şifalı bir suyumuz. Bu çeşmemizi gün yüzüne çıkardık? dedi.

MEYDAN ÜÇE BÖLÜNDÜ

İlçe içerisinde bulunan Cumhuriyet Parkı´nı üçe böldüklerini ifade eden Bildik, ?Tören alanımızı, spor kompleksimizi ve mesire alanımızın çalışmaları devam ediyor. Mesire alanımızın içerisinde açık hava kır düğün salonu, çay bahçesi ve kafeteryalar olacak. Şu anda Sulakyurt Belediyesi olarak tüm yoğunluğumuzu o bölgeye verdik? şeklinde konuştu.

ALTYAPI İHALESİ 26 HAZİRAN´DA

26 Haziran´da alt yapı ile ilgili büyük bir ihalelerinin olduğunu vurgulayan Bildik, ?İlçemizde alt yapı eksiklikleri var. İnşallah 26´sında ihaleye çıkarak alt yapı sorumuzu ortadan kaldıracağız. İlçemizde Kırıkkale´nin en büyük barajı Sulakyurt Barajı yapılıyor. Barajın yüzde 98´i bitti. Bu yıl itibariyle su tutmaya başlanılacak. İlçemizde arıtma olmadığı için ilçenin bütün fosseptiği baraja akıyor. Alt yapıyı bitirip arıtma tesisini kuramazsak biz kokudan ve sinekten oturamayacağız? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ