Yağmur yağdı böyle oldu

Yağmur yağdı böyle oldu

YARIM SAATTE SOKAKLARI DEREYE ÇEVİREN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

YARIM SAATTE SOKAKLARI DEREYE ÇEVİREN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Yağmur yağdı böyle oldu

Birkaç gündür meteoroloji tarafından uyarısı yapılan sağanak yağış Kırıkkale´de etkili oldu. Yarım saat yağan yağmur, sokakları dereye çevirdi, akşam gezmesindeki vatandaş bir yandan serinlemenin mutluluğunu yaşarken bir anda oluşan sel korkuttu.

YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK

Geçen hafta İstanbul´u vuran sağanak yağmur Kırıkkale´yi de bir anda felç etti. Kırıkkale´de mevsim normallerinin üstünde seyreden yaz sıcaklarının yaşandığı şu günlerde, yağmur da normallerin üstünde yağınca tam da dükkân kapatmakta olan esnafa ve akşam gezmesindeki vatandaşa zor anlar yaşattı. Yağmur etkisiyle kısa sürede dolan kanalizasyon hattından taşan yağmur sularının giriş katta bulunan dükkânları zor durumda bırakması üzerine harekete geçen esnaf, suları tahliye etmek için yoğun çaba harcadı.

VATANDAŞ YAĞMURDAN KORUNMAYA ÇALIŞTI

Önceden uyarı yapılmasına rağmen tedbir almadan dışarı çıkan vatandaşlar yağmurdan ıslanmamak için gazete kâğıdı ve poşet gibi nesneler kullanırken, kimi vatandaşlar da dükkânların tentelerinin altında yağmurun dinmesini beklediler. Sağanak yağışların önümüzdeki üç gün içerisinde de etkili olması bekleniyor.

(İHA) KIRIKKALE



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü