Yabancı dil kursu açılıyor

Yabancı dil kursu açılıyor

Kırıkkale Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KUZEM) bünyesinde, Genel İngilizce ve 18 Mart 2012 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)?ye yönelik kurslar açılıyor.

HERKES BAŞVURABİLİR

Yabancı dil bilmenin, özellikle İngilizce bilmenin gittikçe önemli bir hal aldığı günümüzde, Kırıkkale Üniversitesi, ilimize bu anlamda hizmet vermek amacıyla kurslar açmaya devam ediyor. Kırıkkale Üniversitesi?nce açılacak İngilizce kurslarından, akademisyenler, üniversite öğrencileri, çalışanları ve Kırıkkale?de İngilizce öğrenmek isteyen kişiler faydalanabiliyor.

 

TEKNOLOJİK İMKANLAR

KUZEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Lüy, Kırıkkale?de İngilizce öğrenmek isteyenlerin sayısının her geçen gün arttığını ve buna yönelik Kırıkkale?de açılan kurs sayısının da giderek fazlalaştığını söyledi. Lüy ?Kırıkkale Üniversitesi olarak bir Kamu Kurumu olduğumuzu unutmadan, İngilizce öğrenmek isteyenlere yönelik uygun şartlarda kurs açmayı ve yabancı dil öğrenmek isteyenlere en son teknolojik imkanları da sunarak hizmet vermeyi amaçlıyoruz? dedi.

           

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti