"YA SEN" RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

Kırıkkaleli yazar Kader Ayan’ın kaleme aldığı kişisel gelişim kitabı “Ya Sen” Pegem Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI 
Kader Ayan'ın kaleme aldığı "Ya Sen"  isimli kitap, pandemi dönemini fırsata çevirmeyi öğütleyen, kişisel gelişim, aile içi iletişim, çocuk gelişimine dikkat çekmeyi amaçlayan ayrıca kitap okumaya özendirecek, okuyucusunun gözünü korkutmayacak boyutlarda bir kişisel gelişim kitabı. Yazar kitabın akışında hayatın içerisinden kısa kesitlerle anın önemine dikkat çekmeye çalışıyor. Kader Ayan kitap hakkında yapmış olduğu açıklamasında, "İnsan hayallerinden vazgeçmemeli, her zaman hayallerinin peşinden gitmeli. Hayata bizi bağlayacak, her teni güne umutla uyanmamızı sağlayacak bir hedef veya bir amaç edinmeliyiz diye düşünüyorum. Bir eğitimci olarak ben kendi adıma bir adım attım ve bunun devamı gelecek. "Ya Sen" okuyucusuna  zaman kavramının tüm aldatıcılığına karşın anda kalmanın önemine yaptığım vurguyu ve yazarken yaşadığım duygu yoğunluğunu  geçireceğine bütün kalbimle inanıyorum. Şu ana kadar tarafıma ulaşan okuyucu yorumlarıda gösteriyorki doğru yoldayız. Pandemi sonrası okuyucusunu yeni normale hazırlayan bu çalışmayı en güzel kitaptada değindiğim Debbie MACOMBER’in harika bir serisinden esinlenerek şu şekilde özetleyebiliriz, 'Yeni Başlangıçlar Mevsimi' sizlerde yeni başlangıçlar için kitabımı okuyabilirsiniz. Pegem Yayınları etiketiyle basılan kitabımız raflarda okuyucusuyla buluşmayı bekliyor. Şimdiden kitabımı okuma fırsatı bulan bütün okuyucularına  keyifli okumalar diliyor ve yolun başındaki bu yazara vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KADER AYAN KİMDİR? 
1982 yılında dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise ögrenimini Ankara ilinde tamamladı. 2004 yılında Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans öğrenimini yine aynı üniversitenin Felsefe bölümünde tamamladı, Mesleki alanda pek çok seminer, kurs ve eğitime katılmış olan ve yapmış olduğu çalışmalarla çeşitli ödüllere layık görülmüş olan evli ve iki çocuk annesi olan yazar, öğretmen olarak mesleki hayatına devam etmektedir. Ayan'ın çıkış noktası öncelikle okumayı sevdirmek, sonrada çocuk yetiştirme konusu başta olmak üzere, yaşamın güzelliğine ve içerisinde bulunulan ânın önemine dikkat çekmek suretiyle ebeveynlere ilham kaynağı olmaktır.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ