Ya teslim olacaklar ya da ölecekler

Ya teslim olacaklar ya da ölecekler

MARDİN VALİSİ HEMŞERİMİZ REST ÇEKTİ:

MARDİN VALİSİ HEMŞERİMİZ REST ÇEKTİ:

Ya teslim olacaklar ya da ölecekler 

Mardin Valisi hemşerimiz Ömer Faruk Koçak PKK´lıların Dargeçit ilçesinde düzenledikleri saldırı üzerine yaptığı açıklamada güvenlik güçlerinin operasyonlara aralıksız sürdüreceğini söyledi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, katıldığı Kızılay´ın kan bağışı kampanyası sırasında Dargeçit İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin düzenlediği ve belediye işçisi Ramazan Tari´nin ölümü, 1 polis ile 2 öğrencinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaralı polisin durumumun iyi olduğunu belirten Vali Koçak, hayatını kaybeden kişinin de belediyede hizmetli kadrosunda çalışan bir işçi olduğunu söyledi.

 HAİN VE MENFUR SALDIRI

Saldırının yine haince yapıldığını kaydeden Vali Koçak, bunu yapanların sonlarının olmadığını belirterek şöyle dedi: "Bu tür hain saldırıları yapmaları, başarılı olacakları anlamına gelmez, hayatta kalacakları anlamına da gelmez. Bunu yapanlar ya adalete teslim olacaklar, ya da ölecek. Biran önce hem kendi hayatlarını kurtarmak, insan gibi yaşamak ve insanlığa dönmek, insanlığa faydalı olmak için biran önce gelip teslim olsunlar. Bunlar kandırılmışlar, beyinleri yıkanmış, rahmetli Cengiz Aytmatov´un ifadesiyle ´Mankurtlaşmış insanlar´ bunlar. Bu Mankurt insanlara biran önce insanlığa dönmelerini tavsiye ediyorum. Yoksa sonları yok. Devletimizin elinden kurtulamayacaklar. Ya teslim olacaklar, ya da ölecekler."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ