WSS hizmete girdi

WSS hizmete girdi

MÜKEMMEL TASARIMLAR, KALİTELİ ÜRÜNLER...

WSS hizmete girdi

WSS (Wessi Menswear Kırıkkale) Yenidoğan Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi No: 46/A Denizbank üzeri Hüseyin Kâhya Parkı yanında hizmete girdi.

DUALARLA AÇILDI

Açılışa AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, TSO Meclis Başkanı Bekir Şahin, işletme sahibi Ersan Dursun, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kur´an-ı Kerim ve dualarla açılan işlerinde konuşan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Kırıkkale´nin bu ve buna benzer işletmeleri açmak gerekiyor. Bu işletmeler istihdamı attırır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah bu gibi işletmelerin devamını artırsın? dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEZ

Türkiye´nin yeni yükselen Erkek giyim markası Wessi, erkek giyim markası olarak 2008 yılında Göksel AKSU tarafından yüzde 100 Türk sermayesi ile Osmanbey´de kurulduğunu açıklayan Kırıkkale Wessi Mağazası Sahibi Ersan Dursun, ?WSS Kaliteden asla ödün vermeden marka olma ilkesiyle yola çıkan firmadır. Bugün ulusal ve uluslar arası erkek hazır giyim sektöründe söz sahibi olmuş ve moda dalgaları oluşturan bir firma haline gelmiştir. Marka Türkiye´de tasarlanarak üretilmekte olup, ürünlerimiz tasarım aşamasından dikim aşamasına kadar titizlikle incelenmekte ve sorunsuz bir şekilde müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Tasarılar, farklı hedef kitlelerine hitap etmekte, ayrıca kişiye özel stil taleplerini memnuniyetle karşılayarak müşterilere iyi hizmeti sunmaktır. ?dedi.

MÜKEMMEL TASARIMLAR, KALİTELİ ÜRÜNLER

Dursun, ?Dünya moda trendlerini yakından takip eden, müşterisinin fikirlerine önem veren ve bir erkeğin 24 saatinde onunla yaşayabilecek tasarımlar yaratan Wessi´nin marka kimyasındaki kalite, detaycılık, "Mükemmel Tasarımlar, Kaliteli Ürünler" anlayışı ile beraber harmanlanarak şekillenmektedir. Wessi, modern tesisleri, global üretim teknikleri, profesyonel ekibi, pazarlama ağı, halkla ilişkiler ve tüketici danışmanlarıyla müşterilerine en iyiyi sunmayı hedeflemekte ve kendi tasarımlarıyla modayı oluşturmaya devam etmektedir.?



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı