Waw Team göz kamaştırıyor

Waw Team göz kamaştırıyor

8 BLOK 480 DAİREYLE GELİYOR...

Waw Team göz kamaştırıyor 

Orta Anadolu´nun ve Türkiye´nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale´de ?WAW 480? ile yeni bir dönem başlıyor. Waw Team sayesinde geleneksel değerlerimizin, modern çizgilerle uyumu göz kamaştırıyor.

8 BLOK 480 DAİRE

Proje ismini 8 blok-480 dairesinden alan ?WAW 480? sizlere sunduğu 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra,  4+1 daireye sığdıramayacağınız, 1500 metrekareden oluşan 21 farklı sosyal alanı ile WAW Home, sizlere ayrıcalıklı, geniş bir yaşam olanağı sağlıyor. Günün yorgunluğu atacağınız hamamınızdan, sağlıklı ve zinde kalmanızı sağlayacak spor komplekslerine, çocuklarınızın güvenle oynayacakları oyun alanlarından, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz misafir odanız ve mescit seçenekleri sizleri bekliyor. Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasının yanı sıra konum uzaklıkları ile istediğiniz her şey ayağınıza geliyor.

WAW HAKKINDA

Türkiye´de inşaat sektörünün öncüsü olma hedefiyle yola çıkan WAW sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra teknolojik gelişmenin faydasını müşterilerine sunma çabası, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile sektörde, her gün insanların yaşamlarını iyileştirmek için çalışıyor. Teknoloji ve tasarımın uyum içinde harmanlandığı WAW, sektöründe standartları yükseltme ve yaptığı her projede bir adım daha ileri gitme prensibini benimsemiştir. Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan WAW, sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü