WAW Grup´tan Bayraktepe´de 480 konut

WAW Grup´tan Bayraktepe´de 480 konut

KONUTLAR GENİŞ LÜKS VE FERAH

WAW Grup´tan Bayrak Tepe´de 480 konut

İnşaat sektöründe önemli bir yere sahip olan ve yüksek yaşam standartlarında ürettiği konutlarla sektöründe yenilikçi konseptiyle bilinen WAW Grup, 480 konutluk projesini hayata geçiriyor. İnşaatları Bayraktepe Mevkiinde hızla yükselen WAW Grubun yeni satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

SATIŞ OFİSİ HİZMETE AÇILDI  

WAW 480 konut projesinin Bayraktepe´deki satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Mehteran eşliğinde dualarla açılan satış ofisinde konuklara örnek dairenin tanıtımı yapıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı açılış töreninde konuklar alacakları dairelerin detaylarını satış ofisindeki uzmanlardan aldılar. Açılışa Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, W.O.W Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Saka, il müdürleri, gayrimenkul ve yapı firmalarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

SOSYAL ALANLAR ÖNCELİKLİ

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Saka, ?Kırıkkale Yahşihan´da tüm altyapı hizmetlerini tamamladığımız projemizin temelini attık. Türkiye´de ilkleri yaşatacağımız proje olan WAW 480´de sosyal alanlara çok önem verdik. Bir ilk olarak misafir oteli yapıyoruz. Sitemize gelecek olan misafirler burada kalabilecek. 500 kişilik camii, 6000m2 yeşil alan, fitness salonu, yüzme havuzu, şark odası, gün odası, sinema, tuz odası, AVM ile yepyeni bir kenti Kırıkkale´ye kazandıracağız? dedi.

KONUTLAR GENİŞ LÜKS VE FERAH

WAW Genel Müdürü Osman Köken ise proje hakkında katılımcılara bilgiler sundu. Köken, ?Proje, ismini 8 blok-480 dairesinden alan ?WAW 480? sizlere sunduğu 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 daireye sığdıramayacağınız, bin 500 m2´den oluşan 21 farklı sosyal alanı ile WAW Home, sizlere ayrıcalıklı, geniş bir yaşam olanağı sağlıyor. Günün yorgunluğunu atacağınız hamamınızdan, sağlıklı ve zinde kalmanızı sağlayacak spor komplekslerine, çocuklarınızın güvenle oynayacakları oyun alanlarından, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz misafir oteliniz ve mescit seçenekleri sizleri bekliyor. Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasının yanı sıra konum uzaklıkları ile istediğiniz her şey ayağınıza geliyor? dedi.

BÖLGEYE ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise geçmişte Kırıkkale´nin geçmişte Ankara´nın elit ilçelerinden biri olduğunu, şimdi ise Yahşihan´ın bu kimliğe bürünerek hızla gelişmeye devam ettiğini söyledi. Başkan Sungur, yapılan inşaatların bölgeye ayrı bir değer katacağını ifade ederek firma yetkililerine teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü