Vurgun güven tazeledi

Vurgun güven tazeledi

Saadet Partisi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 100 delegenin oy kullandığı genel kurulda seçime tek aday olarak giren Faruk Vurgun güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi. Eski Basan Şevket Kazan?ın onur konuğu olarak katılan genel kur

ABD İLE STRATEJİK MÜTTEFİK OLAMAYIZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı kongresi dün yapıldı. Kültür Merkezi Salonundaki toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Faruk Vurgun, Türkiye?nin Amerika Birleşik Devletleriyle stratejik müttefik olmasının söz konusu olamayacağını söyledi. Vurgun Milli Görüşçü olmanın izzet ve onurunu yaşadıklarını belirterek ?Milli Görüşçü olmanın izzet ve şerefini paylaşıyoruz. O Milli Görüşçüler ki, Savaş değil Barış, Sömürü değil Adalet, Zillet değil İzzet için çalışıyorlar. O Milli Görüşçüler ki, herkesin eğildiği Bir dönemde dimdik duruyorlar. O Milli Görüşçüler ki, Makam için değil Vatan için çırpınıyorlar. Bu inanç ve kararlılık, göğsümüzü kabarttığı kadar, geleceğe olan inancımızı da arttırıyor? dedi.

 

DÜNYA YENİDEN ŞEKİLLENİYOR

Dünyanın yeniden şekillendirildiğini bildiren Vurgun şunları kaydetti.?Dünya yeniden şekillendiriliyor. Haritalar yeniden çiziliyor, İslam coğrafyası kan ağlıyor. Ülkemiz üzerinde en sinsi oyunlar en hain kuşatmalar bir bir devreye sokuluyor. Tablo ortadadır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada umut sizlersiniz, Milli Görüştür. Kırılanı onarmak, döküleni toplamak yine bize düşecek. Bu yüzden inancımızı, karalığımızı asla yitirmedik. yitirmeyeceğiz. Evet haksızlığa uğradık Hapse atıldık. Partilerimiz kapatıldı, üzerimize tanklar sürüldü, yasaklar getirildi, engeller çıkarıldı, kan kustuk ama kızılcık şerbeti içtik, dedik. Bu millete sevgimizden, bu topraklara bağlılığımızdan dolayı öfkemizi içerimize attık. Çünkü bu milletin aslı biziz?

 

Konuşmaların ardından 100 delegenin katılımı ile gerçekleştirilen seçimde Faruk Vurgun delegelerin tümünün oyunu alarak güven tazeledi. İl Başkanı Faruk Vurgun Yönetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Başkan, Yaşar Bulut, Mehmet Erduhan. Muin Yıldız, Tarkan Zaim Yaşar, Hüseyin Yılmaz, Veysel Kumsal, Metin Korkmaz, Neşet Çeşitçioğlu, Saim Küçükerdem, Haydar Korkmaz, Harun Kutluca, Ahmet Ünal, Hacı Arap Elitok.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız