Vural Alabalık 2. Şubesiyle hizmette

Vural Alabalık 2. Şubesiyle hizmette

Kırıkkale?de yıllardır hizmet veren Vural Alabalık 2. Şubesini Yenişehir?e açtı. Açılışa katılım oldukça yüksek oldu.

GENİŞ KATILIM

Vural Alabalık 2. Şube açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda kişi katıldı. Vural Alabalık?ın açılış kurdelesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve beraberindekileri kesti. Açılışta konuklar ile tek tek ilgilenen Vural Alabalık sahiplerinden Cihat Vural,  açılışa katılan herkese teşekkür ettiler.

YENİŞEHİR?DE HİZMETE GİRDİ

Vural Alabalık kendine özgün dizayn edilmiş refah ve geniş mekanı ile eşsiz lezzetler, kaliteli hizmet, özenle seçilmiş mevsim balıkları ve salataları, ara sıcaklar ve işinde başarılı aşçılarının yanı sıra güler yüzlü personeliyle Vural Alabalık 2. Şubesini Yenişehir Mahallesi Yurtkur Caddesi üzerine açtı.

GÜLER YÜZLÜ PERSONEL

Vural Alabalık her mevsim taze balıkları ve deniz ürünlerini, tutkunu olacağınız bir mönüde buluşturuyor. En seçkin deniz ürünleri, kusursuz servisiyle müşterisinin beğenisine sunuyor. Yıllardan bu yana kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeli ile hizmet veren Vural Alabalık 2. Şubesinde misafirlerini bekliyor.

TAM NOT ALDI

Kaliteyi hizmet ile buluşturan Vural Alabalık, şimdiden Üniversite öğrencilerinin gözde mekanları arasına girdi. 1200 m2 alanının yanı sıra uygun fiyatları ile de ilgileri üzerine çeken Vural Alabalık, eşsiz mekanı ve şık tasarımı ile tam not aldı. Eğer sizde bir balık tutkunuysanız lezzeti, kaliteyi, sıcaklığı ve uygun fiyatı arıyorsanız Vural Alabalık tam size göre.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı