Vural ailesinin mutlu günü

Vural ailesinin mutlu günü

NİKÂHI BAŞKAN SAYGILI KIYDI

Vural ailesinin mutlu günü

Vural Alabalık Restoran İşletmecisi ve Belediye Meclis Üyesi Cihat Vural´ın oğlu Ramazan Vural ve Dursun ve Leyla Öcal çiftinin biricik kızları Aslıhan Öcal, Mersan Düğün Salonu´nda yapılan görkemli düğünle dünya evine girdiler. Kırıkkale protokolünü buluşturan düğün renkli görüntülere sahne oldu.

İKİ CİHANDA MUTLULUKLAR

Vural Alabalık Restoran İşletmecisi ve Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Cihat Vural´ın oğlu Ramazan Vural ve Dursun ve Leyla Öcal çiftinin biricik kızları Aslıhan Öcal, Mersan Düğün Salonun´da yapılan görkemli düğünle dünya evine girdiler. Düğüne Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Meclis Başkanı Çakır Yıldırım, Milletvekili Aday Adayı Orhan Aytekin, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKÂHI BAŞKAN KIYDI

Çiftin nikâhını Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, Nikâh Şahitliğini Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milletvekili Aday Adayı Orhan Aytekin yaptı. İl Protokolü nikâh merasimi sonrası her iki çiftede iki cihanda mutluluklar dilediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım