Voleybolda kupanın sahibi Pirinç Fabrikası

Voleybolda kupanın sahibi Pirinç Fabrikası

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANISINA...

Voleybolda kupanın sahibi Pirinç Fabrikası 

Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından ´Koşabiliyorken Koş´ projesi kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak, kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar Arası Valilik Voleybol Turnuvası´nda 16 takım mücadele etti.

MKE PİRİNÇ FABRİKASI BİRİNCİ

Turnuva sonunda MKE Pirinç Fabrikası birinci, MKE Destek Tesisleri ikinci, Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü, Özel ABC Eğitim Kurumu ise dördüncü oldu.  15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar Arası Valilik Voleybolda kupanın sahibi Turnuvasında yapılan müsabakalar kıran kırana ve çekişmeli geçti.

UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, "Unutmayacağız, Unutturmayacağız sloganıyla yola çıkarak, Geleneksel Kurumlar Arası Valilik Kupası Voleybol müsabakalarının adını ´15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma 5. Kurumlar Arası Valilik Kupası Voleybol Müsabakaları´ olarak değiştirdik. 16 takım 192 sporcunun mücadele ettiği  kurumlar arası valilik voleybol turnuvası yaklaşık 3 hafta sürdü. Turnuva sonucunda dereceye giren takımları tebrik ederim.  Kurumumuz, değişik spor branşlarında 38 antrenörümüzle hizmet vermektedir. Amacımız, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin spor yapmalarını sağlamak hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyalogu ve iletişimi daha etkin bir biçimde geliştirmektir" dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ