Voleybolculardan kaynaşma ziyafeti

Voleybolculardan kaynaşma ziyafeti

Yaz Spor Okullarına voleybol branşında katılan öğrenciler, antrenörleri Fatma Şahin ve Gönül Şahin öncülüğünde 17 Ağustos Spor Salonunda antrenman öncesi kaynaşma ziyafeti düzenledi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Yaz Spor Okullarında voleybol branşına katılan öğrenciler sporu ve özellikle voleybolu sevdirmek ve öğrencilerimize voleyboldaki temel hareketleri öğreterek, branşa yönelik fiziksel gelişmelerini ortaya çıkartmak, takım bilincinin oluşturulması, birlik ve beraberlik ruhunun ortaya çıkması amacıyla antrenörleri Fatma Şahin ve Gönül Şahin öncülüğünde voleybol kaynaşma ziyafeti düzenlendi.  

ÖRNEK OLMASI

Öğrenciler evde hazırlamış oldukları yiyecekleri birbirleriyle paylaşarak anlam kazandığı ziyafete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Kahraman Polat, Şube Müdürü Adnan Vural ve velilerde katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Voleybol sporunun birlik beraberlik ruhunu temsil ettiğini, voleybolda teknik, yeteneğin yanında takım ruhunun da önemli olduğunu belirtti. Ünlü, bu gibi etkinliklerin bir takım olabilmek için bu etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini ve diğer spor branşlarına örnek olmasını temenni ettiğini söyleyerek emeği geçen antrenörler Fatma Şahin ve Gönül Şahin, velilere teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ