Vız vız Minikler

Vız vız Minikler

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan proje kapsamında arıların doğadaki yeri ve ekosistemdeki önemi ile ilgili çeşitli görsel etkinlikler yapıldı.

ETWİHHİHG PROJESİ KAPSAMINDA SIRA DIŞI BİR ETKİNLİK 

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan proje kapsamında arıların doğadaki yeri ve ekosistemdeki önemi ile ilgili çeşitli görsel etkinlikler yapıldı.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI

Yüzüncü Yıl İlkokulu öğrencileri eTwinning projesi kapsamında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu Yunanistan, Romanya, Ürdün ve Estonya ülkeleri ile 17 ortak okul, eş zamanlı olarak projenin tanıtım ve yaygınlaştırma etkinliği düzenledi. Sarı Maceranın Mucizevi Sanatı (Miraculous Art of Yellow Adventurer) temalı projeyi yürüten öğrenciler, rengarenk özel kostümler giyerek şiir ve dans gösterileriyle arıların ekosistemdeki önemine dikkat çektiler.

SIRA DIŞI BİR ETKİNLİK

Öğrencilerin sıra dışı etkinliği, programdaki katılımcılar tarafından büyük beğeni gördü. Okul Müdürü Alpay Düzenli yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz bugün farklı bir etkinlikte bir araya geldiler. Danışman öğretmeniniz Sabriye Çetinkaya koordinatörlüğünde her bir öğrencimiz düzenlenen etkinlikte görev aldı. Arılar, biyolojik çeşitliliğin ve doğanın korunmasında çok önemli bir rol oynamaktadır. Arılar tozlaşmaya ve bunun sonucunda da meyvelerin ve sebzelerin oluşumuna olanak sağlamaktadır. Öğrencilerimiz bununla ilgili diğer proje ortaklarıyla farkındalık oluşturdular.” dedi. Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrenciler ile veli ve diğer katılımcılara kekik tohumu dağıtıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız