Vip oto yıkamadan örnek uygulama

Vip oto yıkamadan örnek uygulama

Fabrikalar Mahallesi Atatürk Bulvarı adresinde bulunan, Vip Oto Yıkama ve Oto Park işletmesi tarafından kampanya başlatıldı. Kampanyada her türlü oto yıkama ve park ücretinde şehit aileleri ve gazilere indirimli fiyat uygulanacak.

ÖRNEK OLMASI GEREKİR

Vip Oto Yıkama ve Otopark işletmesi imtiyaz sahibi Fatih Polat, şehit aileleri ve gazilere bu uygulamanın yapıldığını söyledi. Şehit aileleri ve gazilerin bu tür kampanyalardan yararlanması gerektiğini belirten Polat, bu uygulamanın diğer sektörlere örnek olması gerektiğini hatırlattı. Polat, ? Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin Ülkemiz için gösterdikleri üstün fedakârlıkları karşısında bir nebzede olsa yanlarında olarak yalnız olmadıklarını hissettirmek amacı ile firmamız imkânlarından Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kendilerine verilen kimliklerini gösterdikleri takdirde Şehitlerimizin aileleri Otopark ve Oto Yıkama hizmetlerinden tamamen ücretsiz, Gazilerimize ise % 50 indirimli tarife uygulanacak ?dedi.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ?Aziz Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerinin ve Kahraman Gazilerimizin yanında olmak her vatandaşımızın insani görevidir. Dolayısı ile firmanıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ediyorum ?dedi. Şehit ve gazilerin aileleri ise bu durumdan oldukça mutlu olduklarını söylediler. Diğer sektörlerde de bu tür kampanyaların ve uygulamaların olması gerektiğini hatırlatan şehit yakınları, bu uygulamanın örnek olması gerektiğini vurguladılar. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü