Vicdansız öğretmen

Vicdansız öğretmen

Kırıkkale İstiklal İlköğretim okulunda görevli öğretmen Erkan Duman, ıslık çalmaması konusunda uyardığı 10 yaşındaki öğrencisi İsmail U'yu hastanelik edinceye kadar dövmüş. İddiaya göre öğretmen öğrencisini daha önce de aynı şekilde dövmüş.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi İsmail U. dün okulda arkadaşlarıyla şakalaşırken, öğretmenin olmadığı bir zamanda ıslık çaldı. Islık sesini duyan ve sınıfa giren öğretmen Erkan D, iddiaya göre İsmail’i arkadaşlarının yanında tekme tokat dövdü. Okul çıkışında İsmail U, durumu annesi Fatma Uğurer’e anlattı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Karakoluna giden anne Uğurer, oğlunu dövdüklerini iddia ettiği öğretmenlerden şikâyetçi oldu.

 

TOKAT BİLE VURMADIK

Omuz ve boynunda incinme olan, burnu kanayan ve beynine aldığı darbelerle başında yaralanmalar olan talihsiz öğrenci, polis tarafından sağlık kontrolü için Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürüldü. Anne Uğurer, oğullarını bugünlere getirmek için zorluklara katlandıklarını ve bugüne kadar bir tokat bile vurmadıklarını söyledi.

 

ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINSIN

Çocuklarının 3 yıldır aynı öğretmen tarafından dövüldüğünü belirten, Uğurer, öğretmenin diğer öğrencileri tehdit ettiğini ve dayak konusunun ailelerine söylenmemesi konusunda uyarıda bulunduğunu iddia etti. Öğretmenin diğer öğrencilere de şiddet uyguladığını ve morali bozuk olduğu her gün hıncını öğretmenlerden çıkardığını belirten anne Uğurer, şikayetlerinin değerlendirilmesi gerektiğini ve öğretmenin açığa alınmasını istedi. Mağdur aile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

 

OKUL YÖNETİMİ İDDİALARI REDDETTİ

Okul idaresi ise iddiaları kabul etmeyerek, öğrencinin kendi kendine burnunu kanattığını, öğretmenin fiziki bir müdahalesinin olmadığını iddia etti. Öğrenci velisinin 1. Sınıftan bu yana Tınaz İlköğretim Okulu’hnu istediklerini, bunun için öğretmene böyle bir suçlama yönelttiklerini ifade etti.

 

 

 



h.t
31.10.2013 11:17:54
Yalan habere yaptırımın olmadığı bir ülkede yaşamaktan utanıyorum. kanıtsız belgesiz haberin cezası olmalıdır.. yaptığınız tek yönlü ve kolaycılık.

faruk kaplan
31.10.2013 20:29:31
bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir peygamberin ümmeti yalan dolanla öğretmenlerini bu hale getirenler utansın

harun
1.11.2013 14:32:22
çocuk kendi kendine burnunumu kanatmış. İşte bu çok komik.

efe dalbudak
16.02.2015 14:52:03
bu bizim olulda her zaman bize takılıyo ve öğretmen iyi yapmış

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti