Vicdanınızla oy kullanın

Vicdanınızla oy kullanın

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Kanal 5 Televizyonuna konuk oldu. Kadir Murat Öztürk'ün gündeme dair sorularını yanıtlayan Yılmaz, seçimler öncesinde neden aday olduğunu, projelerin

BELEDİYE ÖĞRENCİ YURDU

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin şehri görmeden okulu bitirdiklerini ve merkeze inmediklerini ifade eden Yılmaz öğrenciler için merkezde cazip hiçbir alan olmadığını söyledi. Öğrencilerin şehre inmesi için projeleri olduğuna değinen Yılmaz, “Öğrencilerimiz bizim için önemli. Şehrimizi cazibe merkezi haline getirmek zorundayız. Şehrin doğu ve batısına kültür merkezleri yaparak kültürel faaliyetlere önem vereceğiz. Şehrimize bir Belediye Tiyatrosu kurarak gençlerimizin sanatsal faaliyetlerde yer almasını sağlayacağız. Öğrencilerimiz için en büyük projemiz öğrenci yurdu projemizdir. Fiyatlarını Yurt-Kur fiyatlarının altında tutarak öğrencilerimizin faydalanmasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

 

SİYASETİ ÜST SEVİYEDE TUTUYORUZ

Seçim sürecinde artık son haftaya girildiğini hatırlatan Yılmaz halkın teveccühünün oldukça yüksek seviyede olduğunu belirtti. Yaptıkları siyasetin her zaman üst seviyede olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bizler siyaseti üst seviyede tutmaya çalışırken sürekli hakkımızda çıkarılan asılsız söylemler ile uğraşıyoruz. En çok dile getirilen seçimi kazandığımız takdirde AK Parti saflarına geçeceğimiz söylemi. Böyle bir iddiayı kabullenmem mümkün değil. Mahir Yılmaz böyle bir karaktere sahip değildir. Defalarca dile getirdim yine getiriyorum. Şu an siyaset yaptığımız bir parti var ve bu söylemlere halkımızın itibar etmeyeceğine inancım tamdır.” dedi.

 

BELEDİYEYİ KURUMSALLAŞTIRACAĞIZ

Belediyenin son iki dönemdir iktidar partisinde olduğunu ve kurumsal bir yapıdan öte şirket gibi yönetildiğine dikkat çeken Yılmaz kazandıkları taktirde ilk işlerinin belediyeyi kurumsal bir yapıya tekrar döndürmek olduğunu belirtti. Mevcut personeli koruyarak bin işçi alacaklarına değinen Yılmaz, “Belediyeyi kazandığımız takdirde belediye ile sözleşmesi olan firmalar ile sözleşmeleri feshedeceğiz ve personelimizi koruyacağız. Bütün çalışmalarımızı belediye bünyesinde yapacağız ve yeni istihdam alanları açacağız.” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız