Vezneler hafta sonu açık

Vezneler hafta sonu açık

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın ilk icraatı olarak bilinen Halk Günü Toplantıları sürüyor. Sorunlarını anlatmak üzere toplantıya katılan vatandaşlara yapılandırma uyarısı yapıldı. Başkan yardımcısı Cumartesi ve Pazar günü veznelerin açık olacağını söy

HALK GÜNÜNDE YAPILANDIRMA UYARISI

Vezneler hafta sonu açık

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ilk icraatı olarak bilinen Halk Günü Toplantıları sürüyor. Sorunlarını anlatmak üzere toplantıya katılan vatandaşlara yapılandırma uyarısı yapıldı. Başkan yardımcısı Cumartesi ve Pazar günü veznelerin açık olacağını söyledi.

BAŞKAN SAYGILI KATILMADI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Şanlıurfa’da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında olması nedeniyle katılamadığı Halk günü etkinliğini Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır, Halil Danacı, Vedat Genç, Harun Ulusoy ve Şükrü Göktaş gerçekleştirdi. Halk günü etkinliğinde açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcımız Mutlu Erol Bakır, vatandaşları borç yapılandırması konusunda uyardı.

VEZNELER CUMARTESİ PAZAR AÇIK

Torba yasa ile Belediyeye borçlu olan vatandaşlarımız borçlarını yeniden yapılandırmaları için son günlere yaklaşıldığını aktaran Bakır, yapılandırmada son günlerin hafta sonuna gelmesi nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü veznelerin açık olacağını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri dinledi.  Mutlu Erol Bakır, Temizlik çalışmaları ile ilgili yeni düzenlemelerin olacağını belirtti. Toplantı sonunda halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür eden Bakır, talepleri değerlendirmek için Belediyenin tüm imkânlarını kullanacaklarını ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ