Vesile Turizm ilk kafilesini Umreye gönderdi

Vesile Turizm ilk kafilesini Umreye gönderdi

Umre sezonunun başlamasıyla hareketlilik hızlandı. Vesile Turizm 200 kişilik ilk kafileyi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle dualarla Umreye gönderdi.

GÜLE GÜLE

Bir süredir hac ve umre vizelerinin çıkması için beklenen sürenin sonuna gelindi ve Türkiye’den ilk umre kafileleri için firmalar hazırlıklarını tamamlayarak yolcu etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde umreye gidecek umre yolcularına yaptıkları toplantıda umrede karşılaşacakları güzellikler ve nasıl bir kutlu yolculuğa çıktıklarını anlatan Vesile Turizm ilk kafilesini yola çıkarttı.

HER YÖNLÜ ANLATIYORUZ

Vesile turizm yetkilileri Necip Yalçın ve Yılmaz Pekşan yolculuk öncesi umrecilere hitaben yaptıkları konuşmada “Sizler güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Her Müslüman’ın gitmek isteyip, gitmeye can attığı ama çeşitli nedenlerle gidemediği bir şeyi Allah(cc) sizlere nasip etti. Bunun kıymetini bilip güzel değerlendirmek ve orada güzel ve doyurucu ibadet etmeniz ile ilgili bizler tüm imkânları sağlayacağız. Yapacağınız bu ibadetin her aşamasında sizlere bilgiler verilecek ve her gittiğiniz yer ve mekânlar sizlere ayrıntılı olarak anlatılacaktır. Sizlerde bu ibadetin doyurucu olması için elinizden geleni yapmalısınız ki faydalı olsun” dedi.

UMRE YOLCULUĞU

Vesile Turizm yetkilileri Necip Yalçın ve Yılmaz Pekşan, “Hacca gitmeden Umre yapmak haccı kolaylaştıracaktır. Hac sırası gelmesi günümüz şartlarında zordur. Bu nedenle vakti gelmişken umre yapmak o kutsal toprakları görmek ve hacca hazırlanmak çok önemlidir. Hacdan daha güzel nasiplenmek için çıkacağınız bu yolculukta rehberlerimiz sürekli yanınızda olacaktır. Rehberlerimize her türlü soruyu sorarak eksik kalmaması için tam faydalanmak için çekinmeyiniz.” dedi. Konuşmaların ardından Vesile turizm 20 kişilik ilk umrecileri kafilesi Cumhuriyet Meydanından dualarla uğurladı. Uğurlama sırasında ailelerin duygusal anlar yaşadığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü