Verimli çalışacağız

Verimli çalışacağız

Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz başkanlığında 2011 ? 2012 Beden Eğitimi Öğretmenler toplantısı yapıldı. Çalışmaların, projelerin konuşulduğu toplantıda öğretmenler toplantı sonunda görüşlerini dile getirdi. Gençlik Spor Müdürlüğünden katılan Tesisle

TEKNOLOJİK FAALİYETLER
Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalıştıklarını belirtti. 2011 ? 2012 yılında da sportif faaliyetlerine yer verileceğini beliren Gündüz ?Günümüzün teknolojik imkânları ile faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diyalog içinde olacağız. Sıkıntıları asgariye indirip verimli bir şekilde çalışacağız? diye konuştu.
 
AYGÜN KOORDİNATÖR SEÇİLDİ
2011 ? 2012 İl Koordinatörlüğüne Türk Metalspor?un teknik direktörü Hamza Aygün?ün getirildiğini söyleyen Gündüz, futbol il koordinatörlüğünün de önümüzdeki günlerde seçileceğini açıkladı. Gündüz ?Yapılan törenlerin programını belirleyip bakanlığa gönderiyoruz ve onların onayı ile programı gerçekleştiriyoruz. Yapılan programdan sonra bakanlığa dosya sunuyoruz. Tek sıkıntı olarak görüntüleri izleyemediklerini bize ilettiler?
 
DAHA FAZLA MESAİ YAPACAĞIZ
 ?Bizlerde bu sene görüntü işini çözüyoruz. Artık törenlerde ve programlarda çekimlerin tamamı yapılacak ve bakanlığa göndereceğiz. Tek eksik konumuz buydu bunu da çözmüş olacağız. Gençlik Spor ile bu sene daha fazla mesai yapacağız? diye konuştu. Gençlik Spor Müdürlüğünden katılan Tesisler Birimi Sorumlusu Hanifi Körpe, Gençlik Spor ile ilgili sorunların şikayet bazında değil kendilerine gelip yüz yüze çözmelerini istedi. Körpe, kapılarının herkese açık olduğunu ve sorunları çözmek için olduklarını dikkat çekti.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ