Vergi Mükellefi Olmak Birinci Görevimiz Olmalı

Vergi Mükellefi Olmak Birinci Görevimiz Olmalı

Vergi Haftası dolayısıyla İl Defterdar Vekili Ömer Kılıçlı ve yetkililer, Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Vali Kolat vatandaş olmanın birinci unsurunun vergi mükellefi olmak olduğunu söyledi.

HAFTA DOLAYISIYLA BİLGİ SUNULDU

İl Defterdar Vekili Ömer Kılıçlı Defterdarlık çalışmaları hakkında Sayın Vali Ali Kolat’a bilgiler verdi. Defterdar haftanın amacının vatandaşları vergi konusunda bilinçlendirmek ve verginin kutsallığından bahsederek vatandaşların vergi mükellefi olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

VATANDAŞ OLMANIN BİRİNCİ PRENSİBİ

Vali Kolat, Vergi Haftası sebebiyle yaptığı değerlendirmede: “Vatandaş olmanın en önemli unsurlarından birisi vergi mükellefi olmaktır. Vergisini veren vatandaş birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de önemli vatandaş konumdadır. Haklarını savunurken bile ben vergimi veriyorum der. Devlet hizmetlerinin yürümesi için vergi vermek son derece önemlidir. Kazanan kişiler de zaten devlet sayesinde kazanır. Kazandıklarının belli bir kısmını da devlete vergi vererek vatandaşlarımızın hizmet alımına yardımcı olurlar. Anayasamızda da vergi vermek önemli bir yer almıştır. Ben bu vesileyle her yıl kutlanan Vergi Haftasını kutluyorum” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı