İtfaiye bir yılda 899 olaya müdahale etti

İtfaiye bir yılda 899 olaya müdahale etti

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü 2014 Yılı faaliyet raporunu açıkladı. Buna göre İtfaiye ekipleri bir yılda 899 olaya müdahale etti. Müdahale itfaiyenin toplam 80 personeli ile gerçekleştirildi.

KIRIKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI AÇIKLADI.

İtfaiye bir yılda 899 olaya müdahale etti

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü 2014 Yılı faaliyet raporunu açıkladı. Buna göre İtfaiye ekipleri bir yılda 899 olaya müdahale etti.  Müdahale itfaiyenin toplam 80 personeli ile gerçekleştirildi.

BİR YILDA 899 OLAY

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin şehir genelinde çıkan olaylara anından müdahale ederek 2014 yılını başarılı bir şekilde geçirdiği bildirildi.  Belediye İtfaiye Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi , “11 müdahale aracı ve 80 personeli ile yüzlerce olaya 10 dakikalık kısa bir süre içerisinde erişen itfaiye ekiplerimiz, kişilere daha çabuk ulaşmak adına kendini her geçen gün geliştiriyor. Gelişen teknolojik imkânların birçoğuna sahip olan Belediyemiz itfaiye Müdürlüğü, yangın, trafik kazaları, doğal afetler, su baskınları, patlama, çökme, mahsur kalma vb. olaylara müdahale ederek pratikliğini her geçen gün arttırıyor.”

SIK SIK TATBİKAT YAPILDI

Aynı zamanda, okullarda,  işyerlerinde ve insanların toplu olarak bulunduğu yerlerde yangın ile ilgili bilgilerin verildiği açıklamada  “İtfaiye Müdürlüğümüz Fabrikalarda, çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarda müracaat eden her türlü işyerinde yangın tatbikatı yapıyor. Yıl boyunca 899 olaya müdahale eden İtfaiye Müdürlüğümüz, çıkan bu olaylarda 124 yaralıyı kurtardı. İtfaiye Müdürlüğümüz İl dışında meydana gelen 64 trafik kazasına da müdahale edildi.”

HALK SAĞLIĞINA ÖNEM VERDİK

Açıklamada “Ayrıca halk sağlığına büyük önem veren Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz, 181 evin baca temizliğini gerçekleştirdi. Su baskınlarına karşı 495 yerin su çekmesini gerçekleştirdi. Merkez 372 mahalle ve sokağın yıkama işlemeni gerçekleştirdi. Müdürlüğümüz eğitim konusunda da yıl boyunca sıkı çalışmalar yürüterek, 15 adet hizmet içi eğitimi verdi. Şehrimiz de talepte bulunan 24 okula bilgi nitelikli eğitim verildi” şeklinde ifadeler kullanıldı. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü