Verdiğimiz sözleri tutacağız

Verdiğimiz sözleri tutacağız

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmalarının iyi bir şekilde devam ettiğini ve 30, Mart'ta seçimi kazanacaklarını söyledi. Kırıkkale halkının ilgisinden memnun olduğunu belirten Yılmaz, açıkladığı projelerle kentin gel

 

YANLIŞ YAPILIYOR
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirten Yılmaz, kent genelinde seçim çalışmalarının demokratik bir ortamda geçtiğini söyledi. Adayların birbirlerine karşı iyi niyetli olduğunu ve olumsuz bir söylemin içine girmediğini belirten Yılmaz, adayların kendisini olumsuz bir ortama çekmediği sürece, kendisinin de diğer adaylarla ilgili açıklama yapmayacağını bildirdi. Kırıkkale Belediyesi’nin doğrusundan çok yanlışı olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların içemediği suya aylık 600 Bin TL masraf yapıldığını açıkladı.

HER ŞEY SORUN
Kırıkkale’de her şeyin sorunlu bir şekilde devam ettiğini belirten Yılmaz, trafik, otopark, ulaşım, çöp, yol gibi problemlerin bir an önce aşılması gerektiğini belirterek, “Bir dönem daha geçerse, bu şehirde yaşanmaz” dedi. Her gelen Belediye Başkanı’nın günü kurtardığını ancak ileriyi düşünmediğini belirten Yılmaz, önümüzde ki günlerde ileriyi düşünecek projelerinin de açıklanacağını ifade etti.

ŞEHİR GELİŞECEK
Şehrin plansız bir şekilde yapılaştırıldığını, yatırımların çoğunun Kırıkkale dışına gittiğini belirten Yılmaz, yatırımın hep Yahşihan Bölgesi’ne yapıldığını söyledi. Hastanenin, üniversitenin ve yeni yapılanmanın Yahşihan’da olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların ulaşım yönünden ilçeye gitmekte sıkıntılar çektiğini iddia etti.Yahşihan’ın iyi bir şekilde geliştiğini ve kentin Paris’i olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin de aynı şekilde olması için 30 Mart’ta sandıkta Saadet Partisi’ni seçin uyarısında bulundu.

VATANDAŞ SUYA 100 TL VERİYOR
Vatandaşların 50 TL normal suya, 50 TL’de içme suyuna para verdiğini bildiren Yılmaz, göreve geldikleri zaman su arıtma tesisini yeniden dizayn edeceklerini ve kent halkının çeşmelerden iyi su içeceğini belirtti. Belediye’nin yaptığı ve ultra proje olarak nitelendirdiğini mezbanenin ise 13 Bin TL’ye yapıldığını ancak aylık 9 Bin TL’ye kiralandığını belirten Yılmaz, dünyada hiçbir yerde böyle bir anlayışın olmadığını kaydetti.

KAMUOYU ARAŞTIRMALARINDA BİRİNCİYİZ
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.
Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı