Veliler Sertifikalarını Aldılar

Veliler Sertifikalarını Aldılar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim öğretim bölümünün yürüttüğü, Öğrenci koçluğu ve aile eğitimi projesi kapsamında ?Danışman Veli? eğitim çalışmaları kapsamında velilere katılım belgesi verildi.

BAŞARILI OLANLARA BELGE VERİLDİ

Kültür merkezinde düzenlenen programda 6 etkinlikte 3?er saatlik 417 veliye yapılan danışma veli eğitimi sonunda başarı belgesi verildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün, eğitimde başarı için öğretmen, öğrenci ve veli kaynaşmasının iyi olması gerektiğini söyledi. Bütün, ?Velileri aktif bir şekilde eğitimin içinde tutmak için ?Danışman Veli Eğitimi? projesini uygulamaya koyduk? dedi.

 

KAYNAŞMASININ İYİ OLMASI GEREK

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde başarının sağlanması ve velilerin eğitimde aktif bir rol alması için Kültür Merkezi?nde, Danışman Veli Eğitimi?nde başarılı olan velilere üstün başarı sertifikası verildi. Merkez ve ilçelerdeki ilköğretim okul velilerinden gönüllü olarak seçilen 417 veliye uygulanan kursta, velilerin öğrenci ve öğretmenlerle eğitime destek vermesinin amaçlandığı bildirildi. Kursu başarı ile bitiren 417 veli, başarı belgelerini Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur?un elinden aldı. Programda konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün eğitimde başarı için okul, öğrenci ve veli kaynaşmasının iyi olması gerektiğini söyledi.

 

İYİ BİR NOKTAYA GELDİK

Bütün konuşmasını şöyle sürdürdü, ?İlimizde eğitimde çıtasını yükseltmek istiyoruz. Velileri aktif bir şekilde okulda görmek için danışman veli projesini uygulamaya koyduk ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Velilerin görüş ve taliplerini anket şeklinde alarak bu konuda onlara yardımcı olduk. 4 yıldır çalışıyoruz ve eğitimde iyi bir noktaya geldiğimize inanıyorum.  Kırıkkale?nin eğitimde akademik başarı açısından iyi bir konuma gelmesi için gayret göstereceğiz. Bu projede emeği geçen rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öte yandan bu projeye gönüllü olarak katılan velilerime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi. Programda kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise velilere, öğrencileri her zaman takip etmeleri gerektiğini ve takip etmeyen velileri uyarmaları gerektiğini belirtti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ