Vekiller meclise başvurularını yaptı

Vekiller meclise başvurularını yaptı

HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Vekiller meclise başvurularını yaptı

1 Kasım seçiminde başarı göstererek 3-0´ın imzasını atan AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, TBMM´ye başvurularını yaptılar.  Birlik ve beraberlik mesajı veren vekiller, kendilerini destekleyenlere teşekkür ettiler.

UYUMLU ÇALIŞTIK

Bu seçimlerin çok önemli olduğunu ve gece gündüz demeden uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Milletvekili Ramazan Can, ?AK Partiye oy veren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Halkımız üzerine düşeni yaptı, sıra bizde. Göreceksiniz bu muhteşem üçlü Kırıkkale siyaset tarihine not düşecektir. Bu üçlü çok şeyi değiştirecektir. Allah bu yolda bizleri mahcup etmesin.? dedi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Güzel bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Milletvekili Abdullah Öztürk de ?Vatandaşımız üzerine düşen görevi yaptı. Bizlerde inşallah güzel hizmetlerin yapılmasına büyük katkı sağlayacağız.  Haziran seçiminde seçilememiştik fakat bunu Allah bizim kaderimize, nasibimize yazmış ve Milletvekili seçildik. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde halkımızın bize yüklemiş olduğu bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağız? şeklinde konuştu. Son olarak konuşma yapan Milletvekili Mehmet Demir, ?Güzel bir ortamda, güzel bir havada seçim yaptık. Kırıkkale halkı en doğrusunu yaptı. Seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. 105 bin 30 seçmenimiz bizlere oy verdi. Ben bütün siyasi partilere başarılar diliyorum olgunluk içerisinde seçim yaşadık. Arkadaşlarımıza dostlarımıza herkese teşekkür ediyorum. Aday arkadaşlarımızla birlikte herkes üzerine düşen görevi yaptı.? diye konuştu.

HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Kırıkkale´nin büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Milletvekili Mehmet Demir ise ?İşimiz zor ama imkânsız değil. Biz zoru başardık. Ben bütün siyasi partilere başarılar diliyorum olgunluk içerisinde seçim yaşadık. Arkadaşlarımıza dostlarımıza herkese teşekkür ediyorum. Aday arkadaşlarımızla birlikte herkes üzerine düşen görevi yaptı? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız