Vekil asıl buluşması Yahşihan´ın evlerinde

Vekil asıl buluşması Yahşihan´ın evlerinde

ÖZTÜRK VE TÜRKYILMAZ´DAN ÇAT KAPI ZİYARET

Vekil asıl buluşması Yahşihan´ın evlerinde

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından başlatılan ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk´ün halkın sorunlarını dinlediği ?Vekil asıl buluşması? Yahşihan´da bir vatandaşın evinde gerçekleşti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz´ın ev ziyaretlerine eşiyle birlikte çat kapı misafir olan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, vatandaş tarafından şaşkınlıkla ve mutlulukla karşılandı.

Seçildiği günden beri sürekli halkla iç içe olan MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Osman Türkyılmaz´ın Yahşihan için büyük bir şans olduğunu dile getirerek, ?Yahşihan seçmeni bilinçlidir. Kendisine dürüstçe ve samimiyetle hizmet edecek olan adayı en iyi şekilde tespit edip tercihini o yönde kullanacaktır.?

?Osman Türkyılmaz, 22 yıllık Vakıf Müdürlüğü boyunca halkın dertleriyle ilgilenmiş, Yahşihan´a canını dişine takarak hizmet etmiş değerli bir kardeşimiz, sizin de evladınız, kardeşinizdir. Türkyılmaz´ı size, sizleri de Allah´a emanet ediyorum? dedi.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu