VEKALET KURBANINIZ YOKSULA UMUT OLSUN

VEKALET KURBANINIZ YOKSULA UMUT OLSUN

TÜRKİYE DİYANET VAKFI 2017 VEKALETLE KURBAN KESİMİ PROGRAMI KAPSAMINDA YURT İÇİNDE 275 İL VE İLÇE MERKEZİNDE YURT DIŞINDA 135 ÜLKENİN 400 BÖLGESİNDE KURBAN KESİLECEĞİNİ VE DAĞITILACAĞINI BELİRTEREK, HAYIR SAHİPLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU.

KESİM DİNİ ESASLARA UYGUN

Türkiye Diyanet Vakfı 2017 vekaletle kurban kesimi programı kapsamında yurt içinde 275 il ve ilçe merkezinde yurt dışında 135 ülkenin 400 bölgesinde kurban kesileceğini ve dağıtılacağını belirterek, hayır sahiplerine çağrıda bulundu. Türkiye Diyanet Vakfı´ndan yapılan açıklamada, ? Türkiye Diyanet Vakfı olarak kurban ibadetini dini hükümler doğrultusunda yerine getirmek ve keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla 1993 yılından beri Diyanet İşleri Başkanlığımız işbirliği ile ?dini esaslara uygun, güven ve emanete riayet? şiarıyla Vekâletle Kurban Kesim Programı düzenliyoruz.?

 

KURBANLAR KİMSESİZLERE ULAŞACAK

?2017 Vekaletle Kurban Kesim Programı kapsamında 275 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında da 135 ülkenin 400 bölgesinde kurban kesimi ve dağıtımı gerçekleştireceğiz. Vekaletle Kurban Kesim Kurban Programının kamuoyuna duyurulması amacıyla hazırladığımız tanıtım materyallerinin medya kuruluşunuz tarafından yayınlanması önem arz etmektedir. Düzenlediğimiz organizasyonun amacına ulaşması için tanıtım materyallerimizin kamuoyuna ulaştırılması hususunda siz değerli medya kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz.?

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ