?Ve o metruk yapı artık yok!

?Ve o metruk yapı artık yok!

BİZ YAZDIK? BELEDİYE YETKİLİLERİ SAHİP ÇIKTI? İZMİR CADDESİ KURTULDU?

BİZ YAZDIK? BELEDİYE YETKİLİLERİ SAHİP ÇIKTI? İZMİR CADDESİ KURTULDU?

?Ve o metruk yapı artık yok!

Daha önce gazetemizde defalarca kez haber yaptığımız İzmir Caddesi´nin ?ucubesi? Gökarık Apartmanının (namı diğer Sarı Bina) yıkılıp yerine modern bir binanı yapılmasının ardından bu binanı adeta kuyruğu gibi duran garaj görünümlü yapı da nihayet belediye ekiplerince yıkıldı.

KONUNU PEŞİNİ BIRAKMAMIŞTIK

Son olarak 13 Ağustos 2016 tarihinde Habilhan Pehlivanlı imzasıyla ?Sarı Bina gitti, kuyruğu kaldı? başlığıyla verdiğimiz haberin ardından Yazarımız Habilhan Pehlivanlı´yı arayan belediye yetkilileri, garaj görünümlü bu küçük metruk yapının sahibinin yurtdışında olduğunu, bu yüzden de irtibat kurmakta zorlandıklarını belirtmişlerdi. Ancak kendisine birkaç kez yazılı ihbar gönderdiklerini, konuya ilişkin belediye yetkilileriyle irtibat kurmaması halinde ilgili yasalar gereği binanın yıkım tasarrufunun belediyeye ait olacağını bildirmişler, konuyu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını ifade etmişlerdi.

ÜÇ AY GİBİ KISA BİR SÜREDE SORUN ÇÖZÜLDÜ

Üç ay gibi kısa bir sürede konuyu çözen Kırıkkale Belediyesi görevlileri önceki gün bu metruk yapının yıkımını gerçekleştirerek İzmir Caddesi sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağladılar. Böylece Kırıkkale´nin moda merkezi olan İzmir Caddesinde bir taraftan görüntü kirliliğine yol açarken diğer taraftan da sağlık ve güvenlik açısından tehlike arz eden bu tek göz yapının Kırıkkale Belediyesi tarafından ortadan kaldırılacağına inançlarının sonsuz olduğunu ifade eden cadde sakinleri de yanılmamış oldular.

BELEDİYEMİZE MİNNETTARIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın nezdinde bu sorunla ilgilenen tüm yetkililere minnettar olduklarını kaydeden cadde sakinleri, ?Caddemiz işte şimdi gerçek görüntüsüne kavuştu. Sayın Başkanımızın yazın caddemizi güzelleştirme adına yaptırmış oldukları kaldırımlar ve dökülen asfalt, bu sıkıntılı yapının ortadan kalkmasıyla tamamlanmış oldu. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve konuyla sürekli ilgilenen pusula Gazetesi köşe Yazarı Habilhan Pehlivanlı´ya çok teşekkür ederiz? dediler.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü