Vatanımızı felaketten kurtardık

Vatanımızı felaketten kurtardık

BU DARBE YALNIZCA İKTİDARI DEĞİL, 80 MİLYONU HEDEF ALMIŞTIR

Vatanımızı felaketten kurtardık

İl Genel Meclisi üyeleri, Meclis Başkanı Murat Çaykara´nın başkanlığında Ağustos ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 9 maddenin görüşüldüğü toplantıda 15 Temmuz gecesi hakkında konuşma yapan Başkan Çaykara, ?İnsanlarımız meydanlara dökülerek, vatanımızı felaketten kurtarmıştır? dedi.

15 TEMMUZ HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPTI

Köylerin hizmet alımı konusunun masaya yatırıldığı İl Genel Meclisi, 2016 yılı, üçüncü dönem sekizinci toplantısında 9 madde görüşüldü. Toplantıda Başkan Murat Çaykara ve siyasi parti temsilcilerinin 15 Temmuz darbe kalkışması yönündeki açıklamaları dikkat çekti.

OLUMSUZ ŞEKİLDE SONUÇLANDIRILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir-komuta zinciri dışında hareket ederek, kendi milletine namlu doğrultanların vatan haini olduğunu söyleyen Çaykara, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, milyonlarca insanımıza meydanlara inin çağrısıyla bu teşebbüs olumsuz şekilde sonuçlandırılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olacaktır? dedi.

HAİNLERE EN BÜYÜK TOKAT ATILMIŞTIR

Çaykara, ?Büyük Türk Milleti tarihten gelen onurlu duruşunu bir kez daha gösterecek, sokaklarda kenetlenerek ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütü destekli bu darbe girişimine en büyük tokadı atmıştır. Cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Bu haince girişimi önleyen güvenlik güçlerimize, kendisini cesaretle kalkan yapan kahraman vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.

YAZARIMIZ DA SÖZ ALDI

Toplantıda MHP Grubu adına söz alan Gazetemiz Köşe Yazarı İsmail Dursun Kuzucu da FETÖ´nün TSK´da, darbe yapacak kadar kök salmasının araştırılması gerektiğine vurgu yaparak, ?Bu lanet örgüt, TSK da nasıl köklenmiş, kuvvetlenmiş, darbe yapacak bir duruma nasıl gelmiş, bunun çok iyi araştırılması gerekir.  Bunlara destek olanlar, bunların TSK´da köklenmesini sağlayanları bulup teşhir etmezsek yine kendi beynimize kurşun sıkmış oluruz? diye konuştu.

BU DARBE YALNIZCA İKTİDARI DEĞİL, 80 MİLYONU HEDEF ALMIŞTIR

Tarihin hiçbir döneminde kendi halkına, hedef gözetmeksizin rastgele ateş açılıp silahların doğrultulduğu ender zamanlardan birini yaşadığımızı ifade eden Kuzucu, ?Tarihte kendi milletine elbette hainlik yapan nice zamanlar yaşadık, ama bu kadar acımasız, bu kadar destursuz, bu kadar alçakçasını herhalde 15 Temmuz gecesi yaşadık. Türk Milleti olarak çok büyük bir tehlike atlattığımızın farkına ilerleyen zamanda daha da vardık. Bu sadece iktidara yapılan bir darbe olmayıp milletimize, geçmişimize ve geleceğimize yapılan, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceklerinin çalınıp tutsak edileceği bir darbe girişimi  olduğunun farkına varan tüm siyasi parti ve seksen milyon vatandaşımızın ortak iradesiyle vatan ve demokrasi hainlerinin yaptıkları kalkışma püskürtülerek Türk Milleti tekrar bir kahramanlık destanı yazmıştır? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ