VATANDAŞTAN DEVLETE SICAK MESAJ

VATANDAŞTAN DEVLETE SICAK MESAJ

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Dün Yuva ve Selim Özer mahallelerini ziyaret eden Güner?e vatandaşlar genel hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ancak belediye hizmetlerinin yetersiz olduğunu ileri sürerek vali Gün

VATANDAŞLAR VALİLİK HİZMETLERİNDEN MEMNUN
Yuva Selim Özer Parkı?nda vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Hakan Yusuf Güner, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için yapılacak olan çalışmaları anlattı ve vatandaşlara yardım edeceğini belirtti. Vatandaşlar Valilik hizmetlerinden memnunluklarını dile getirirken, Belediye ve BEDAŞ hizmetlerinin yetersiz olduğunu öne sürdü. Valilik hizmetlerinden dolayı memnun olduğunu belirten Cevahir Açıkbaş, ?26 yaşında özürlü bir çocuğum var. Devletimiz bizlere sahip çıkıyor. Eşimin emekli maaşı ve hasta bakım ücreti ile birlikte geçimimizi sağlıyoruz. Hükümetimizin evde bakım uygulaması projesi bizlere maddi anlamda yardımcı oluyor. Allah devletimize milletimizi zeval vermesin? dedi.
 
BELEDİYE ŞANTİYESİNİN KALKMASI GEREKİYOR
Selim Özer mahallesindeki sıkıntıları Vali Güner?e aktaran Selim Özer Muhtarı Zülfikar Erkoç, ?Baz istasyonu sıkıntımız var ve bu bizleri tedirgin ediyor. Yetkili mercilere dilekçelerimizi vermemize rağmen bir sonuç alamadık. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Yine doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan asfalt yollarımızda sıkıntılar var. Yol sıkıntımızın giderilmesini istiyoruz. Yine belediyeye ait olan şantiyenin kalkmasını istiyoruz. Okulun yanında bulunan şantiye de çocuklarımız perişan oluyor? dedi. Yuva Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yılmaz ise, ?Yoğun yağış aldığında mahallemizi su basıyor. Altyapı çalışmaları yetersiz. Yine geceleri sokak lambaları yanmıyor. Bu konuda tedirgin oluyoruz. Bu sorunların çözüme kavuşmasını istiyoruz? şeklinde konuştu.
 
SORUNLARIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Vali Hakan Yusuf Güner ise sorunların not alındığını çözüme kavuşması için gereken çalışmaların yapılacağını ifade ederek, ?Sorunlarınızı dinledim ve bu sorunların giderilmesi için elimden gelen çalışmayı yapacağım. Görüyorum ki mahallemizde benim birimime bağlı olarak bir sorun yok. Mahallede eğitim, güvenlik ve sosyal yardım anlamında bir sıkıntının olmaması bizleri sevindiriyor. Ben vatandaşlarım her konuda sorununu dinlemek ve çözüm bulmak için elimden gelen gayreti ve çalışmayı gösteririm. Vatandaşların içinde olduğum zaman kendimi buluyorum. Bizler devletin Kırıkkale?de ki en üst kademesinde görevli olarak sizlerin yanındayız ve sizin için çalışacağız. Mahallede işsiz gençlerimiz varsa onlar İŞKUR ile görüşerek bu sıkıntıyı aşabilirler. Vasıfsız olan işsiz vatandaşlarımıza eğitim vererek vasıflı hale getiriyoruz. Bu yönü ile işsizliği bitirmek için çalışıyoruz? dedi.
 
HEDEF YÜZ BİN VATANDAŞA ULAŞMAK
Mahalle ziyaretleri kapsamında yirmi bin vatandaşla yüz yüze geldiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, ?Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, onların dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Şu an itibari ile yirmi bin vatandaşımız ile bir araya geldik. Hedefimiz yüz bin vatandaş ile bir araya gelmektir. 14 mahallemizi gezdik ve sorunlarını dinledik. Bu konuda bazı çalışmalar yaparak bizim alanımızda olan şikayetleri en aza indirmiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımız Valilik hizmetlerinden oldukça memnun. Bu mahalleye ilk kez geliyorum. Yapılan çalışmalardan memnunum ve mahallede bir sıkıntı olmadığını görmek beni mutlu etti? ifadelerini kullandı.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ