Vatandaşlarımızla iç içe çözüm odaklı çalışıyoruz

Vatandaşlarımızla iç içe çözüm odaklı çalışıyoruz

BAŞKAN, VATANDAŞLA BİRE BİR İLGİLENİYOR

Vatandaşlarımızla iç içe çözüm odaklı çalışıyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ilk projesi olan Halk günü etkinliğinin bu hafta 93´ncüsü gerçekleştirildi. Toplantı sırasında konuşan Belediye Başkanı Saygılı Halk günü ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Vatandaşlarımız ile iç içe, çözüm odaklı çalışıyoruz? dedi.

İSTEK VE TALEPLER NOT ALINDI

Kırıkkale halkının istek, talep ve şikâyetlerini almak ve bu konuda çözüm üretmek adına başlatılan Halk Günü etkinliğinin bu hafta 93´ncüsü Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı talepleri bir bir dinleyerek not aldı. Farklı konular ile İlgili birim müdürleri ve Belediye Başkan Yardımcılarına talimat veren Saygılı, ?Vatandaşlarımızın sorunu çözmek için gece gündüz çalışıyoruz? ifadesinde bulundu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Haftanın her Perşembe günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşların yoğun katılımı oldu. Vatandaşların çeşitli taleplerini bir bir değerlendiren Başkan Mehmet Saygılı yol konusunda geçtiğimiz yıl büyük çalışmalar yapıldığını söyleyerek, bu sezon da da şehrin genelinde sorunlu mahalle ve sokaklarda yol, bordür çalışmalarına aralıksız devam edileceğini belirtti.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamanın devamında, ?Bence yaptığımız en güzel işlerimizden birisi de bu Halk Günü. Çünkü vatandaşlarımızın bize ulaşabilmesi, Biz de ona göre çözümler üretip, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan yatırımları belirlemeye gidiyoruz. Vatandaşlarımız yönetimin içinde olmalı. Çok şükür halkımızda da memnuniyet görüyorum, her Halk Gününde daha da fazla katılım gerçekleşiyor. Onların dertlerine, isteklerine tüm ekibimizle birlikte çözüm getirme noktasına odaklanıyoruz. Buraya kadar gelip bizimle dertlerini paylaştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü