Vatandaşlarımızı her konuda bilinçlendiriyoruz

Vatandaşlarımızı her konuda bilinçlendiriyoruz

MAHMUT MÜDÜRÜN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

Vatandaşlarımızı her konuda bilinçlendiriyoruz

İl Emniyet Müdürlüğüne atandığı günden bu yana uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı gösteren Mahmut Çorumlu personeline ve vatandaşlara teşekkür etti. Muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Çorumlu, Kırıkkale´nin huzurlu bir il olması için hep birlikte çalışma yapılması gerektiğini belirterek, vatandaşların her konuda bilinçlendirildiğini kaydetti.

ÇALIŞMASI TAKDİR TOPLUYOR

43 ilin buluşma noktası olmasından dolayı güzergâh konusunda önemli bir yeri bulunan ilimizde İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla mücadelesi takdir topluyor. Vatandaşlar, Emniyet Müdürü olarak atandığı günden buyana uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonlar ile büyük başarı sağlayan Mahmut Çorumlu ve emniyet personeline teşekkür ediyor. Emniyetin başarılı operasyonlarının ardından vatandaşlar uyuşturucu satıcılarını ihbar etmeyi unutmuyorlar.

ÖNEMLİ OPERASYONLAR YAPTIK

Uyuşturucu ile mücadelenin devam edeceğine dikkat çeken Çorumlu, ?Terör örgütünün gelir kaynaklarından birisi de uyuşturucudur. Uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17-25 Aralık´tan sonra FETÖ´nün bir oyunu olarak görmek gerek.  Önemli operasyonlar yaptık. Bu operasyonlarımız daha da devam edecektir? dedi.

BÜTÜN KESİM DUYARLI OLMALIDIR

Kırıkkale´de bu konuda etkin çalışma yaptıklarını kaydeden Çorumlu, "Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edeceğini Uyuşturucu trafiğinde geçiş güzergâhı konumunda bulunan kentte gerek yol kontrollerinde, gerekse farklı yerlerde, ekiplerin uyuşturucu elde geçirdiğini ifade eden Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Uyuşturucu ile mücadelede sadece kolluk kuvvetlerinin yaptıkları yeterli olmuyor. Bu kapsamda belediyeler, üniversiteler başta olmak üzere tüm kesimin duyarlı olması gerekiyor. Özellikle ailelerin konu ile ilgili olarak daha hassas davranmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Haber: Ferman Aybars Gök



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü