Vatandaşlar düşme tehlikesi geçiriyor

Vatandaşlar düşme tehlikesi geçiriyor

Kırıkkale?nin Keskin ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası çatılardaki kar kalınlığı yükseldi. Çatılardaki karı temizleyen vatandaşlar düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

YOĞUN YAĞIŞ VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Keskin ve Keskin?e bağlı bazı köylerde, vatandaşlar, ellerinde küreklerle çatı ve damlardaki karları temizlemeye başladı. Ayrıca 4 gün önce yağan kar yağışıyla kapanan köy yolu da yine köylüler tarafından traktörlere bağlanan silindirlerle açıldı.

 

KENDİ İMKANLARI İLE KAR TEMİZLİYORLAR

Köylülerden Dursun Yılmaz (34) isimli vatandaş, aşırı kar yağışı nedeniyle bazı komşularının çatılarından düşme tehlikesi geçirdiğini belirterek, ?Çatılardaki karı temizlemeye çalışan komşularımızın bazıları düşme tehlikesi geçiriyor. Herkes kendi imkanlarıyla kar temizliği yapmaya başladı? dedi.

 

SON 13 YILDIR BÖYLE YAĞIŞ GÖRMEDİK

Nabi Yılmaz (58) isimli vatandaş da son 13 yıldır bu şeklide kar yağmadığını ifade ederek, ?Köyümüze 1999 yılından bu yana bu şekilde kar yağmıyordu. Şu anda çatılarımız çökme tehlikesi içerisinde. Bizlerde çatılarımızdaki karı temizleyerek çökmesini engellemeye çalışıyoruz? diye konuştu.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ