Vatandaşlar büyük sıkıntılar çekiyor

Vatandaşlar büyük sıkıntılar çekiyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, hastanelerinin şehir dışında olmasının vatandaşa ve özellikle emeklilere büyük sıkıntılar doğurduğunu söyledi. Yuva Mahallesi'ndeki bir hastanın, hastaneye gitmek için 2 minibüs değiştirdiğini belirten

HASTA YAKINLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’u ziyaret etti.
Hastanede bulunan hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Pekdoğan, hasta yakınlarının isteklerini dinledi. Her gün hastaneye gelmek zorunda kaldığını belirten bir hasta yakını, emekli eşiyle birlikte her gün toplu taşımaya 16 TL verdiğini ve maaşlarının yarısından fazlasının toplu taşımaya gittiğini söyledi. Pekdoğan ise, emeklilerin sorunlarını çözeceklerini ve göreve gelmesi halinde emeklilerin toplu taşıma ücreti vermeyeceği müjdesini verdi.

EMEKLİLERE ÜCRETSİZ OLACAK
65 yaş üstü emekliler için zaten böyle bir projesi olduğunu belirten Pekdoğan, projeyi genişletebileceklerini ve bu kapsama tüm emeklileri alabileceklerini bildirdi. Geçmiş dönemlerinde; doğalgaz, ekmek fabrikası ve şehir içi toplu taşımayı Kırıkkale’ye getirdiklerini belirten Pekdoğan, ilklerin yine kendi dönemlerinde olacağını belirterek, “Bunları göz önünde bulundurarak oy kullanmalısınız” dedi. Belediye’nin kendi işçisine bile maaş vermekten aciz olduğunu belirten Pekdoğan, bu sorunların tek, tek aşılacağını ve AKP zihniyetinin 30 Mart’ta yok olacağını ifade etti.

BORÇ ANCAK BÖYLE KAPANIR
Kırıkkale için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını ve bunları kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Pekdoğan, kendi elektriklerini kendilerinin üreteceklerini belirterek, “Belediye’nin bize bırakacağın çok büyük borç tutarı var. En azından belediyemizle ilgili olan giderleri bu tür projelerle kendimiz karşılayıp, borcu eriteceğiz” dedi. Her ay Su Arıtma Tesisi’nin 750 Bin TL tutarında elektrik harcadığını belirten Pekdoğan, elektrik projesinin hayata geçmesi halinde su fiyatlarını yarı yarıya düşüreceklerini ve vatandaşların rahat edeceklerini kaydetti.

İLKLER YİNE BİZİMLE GELECEK
Kırıkkale’ye gelecek olan hızlı tren projesinin de kent için önemli olduğunu belirten Pekdoğan, Türkiye’de ki hızlı trenlerin durma noktasının Kırıkkale olduğunu açıkladı. Pekdoğan, Türkiye’de ki hızlı trenin durma noktasının Kırıkkale olduğunu belirterek, “Bunu iyi bir şekilde kullanmamız gerekiyor” dedi. Önceki döneminde doğalgaz, ekmek fabrikası ve toplu taşımayı ilk olarak Kırıkkale’ye getirdiğini belirten Pekdoğan, yine ilkleri şehre getirmek için gece gündüz çalışacaklarını bildirdi. Pekdoğan, kendisine destek veren herkesle yol harita çizdiğini ve gelişen Kırıkkale’nin yine kendi dönemlerinde olacağını belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız