Vatandaşla gönül köprüsü kurduk

Vatandaşla gönül köprüsü kurduk

Kırıkkale Valiliği tarafından düzenlenen ?Halkımız Bilgileniyor, Kırıkkale Kucaklaşıyor? projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantıları sona erdi. Projenin amacı doğrultusunda Halk ile devlet arasında gönül köprüsü kurduklarını belirten Vali Hak

SON ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Düzenlenen seminerdeki sunumu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü sundu. Toplantıda konuşan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Reşit Çoşkun konuşmasında; Sosyal Güvenlik Kurumlarının tek çatı altında toplandığı, bugün il nüfusunun tamamına hizmet verildiğini söyledi. Hizmetler hakkında bilgiler veren Coşkun, ?SGK olarak gereken çalışmalara yapıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız sürecek? dedi. Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ise yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek pasif işgücü ve aktif iş gücü piyasası hizmetleri hakkında bilgi sundu. Daha sonra katılımcılara Vali Güner tarafından Katılım Belgesi ve Katılım paketleri verildi.
 
GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ
Halk ile vatandaş arasında gönül köprüsü kurduklarını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, İlk defa mahalleden gelen vatandaşlarımızla daire müdürlerimiz arasında gönül köprüsü kurulmasına vesile olunmuştur. Bizlerde sizlerin içerisinden çıkıp geldik. Size uzak değiliz. Devletin size bir adım yakın olduğunu bilmenizi istiyorum. Valiliğimizdeki bu projeye destek veren sizlere, daire müdürlerine teşekkür ediyorum ? dedi.  Vali Güner, daha sonra bu programa katılımlara ve gönül köprüsü anısını hatırlamak üzere katılım belgelerini ve paketleri verdi.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ